Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.07.2015, 18:23   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Arkadaşlık Nasıl Bitirilir?

Arkadaşlık Nasıl Bitirilir?



Arkadaşınız size saygı duymuyordur ya da güvenilir değildir. Arkadaşlıkta birçok şeyin yeri vardır fakat sizi berbat hissettiren bir arkadaşlığı devam ettirmek zorunda değilsiniz.

Kendinizi hazırlayın. Arkadaşlığınızı bitirme nedenlerinizi hatırlayın. Bir kağıda yazmak isteyebilirsiniz. Kendinize bu arkadaşlığın neden sizin için artık sağlıklı olmadığını hatırlatın. Bu, arkadaşınızla yüzleşirken güçlü kalmanıza yardımcı olur.

Arkadaşınızla yüz yüze görüşün. Mail ya da mesaj atmayın. İkiniz içinde kabul edilebilir bir yer ve zaman belirleyin. Arkadaşlığınız hakkında hissettiklerinizi açıkça ifade edin. İlişkinin sizin için bittiği konusunda açık ve net olun. Sakinliğinizi koruyun fakat metin olun.

Arkadaşınıza dürüst davranın. Bahaneler uydurmayın. Arkadaşınızın sizi anlaması ve kararınıza saygı göstermesi için gerçeği duyması gerekir. Arkadaşlığınızı neden bitirdiğinize dair özgül nedenleri anlatın.

Metin olun. Arkadaşınız sizi suçlu hissettirmeye çalışabilir. Ağlamaya başlayabilir. Geri adım atmayın. Arkadaşlığınızı bitirme nedenlerinizi hatırlayın. Arkadaşınıza ona zarar vermeye çalışmadığınızı açıklayın. Sizin için en iyi olanı yapmak zorundasınız.

Tüm iletişiminizi kesin. Arkadaşınız sizi bırakmakta zorluk yaşayabilir. Arayabilir, mesaj ya da mail atabilir. Arkadaşınıza cevap vererek bir umut olduğunu düşünmesine neden olmayın. Eski arkadaşınıza artık bittiğini hayatınıza devam etmesi gerektiğini gösterin.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla