Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Açık Öğretim (https://www.forumaski.com/acik-ogretim/)
-   -   AÖF Sosyolojide Yakın Dönem Gelişmeler Çıkmış Sorular indir 2014 (https://www.forumaski.com/acik-ogretim/103757-aof-sosyolojide-yakin-donem-gelismeler-cikmis-sorular-indir-2014-a.html)

KaRaqiZz 15.04.2014 16:34

AÖF Sosyolojide Yakın Dönem Gelişmeler Çıkmış Sorular indir 2014
 
AÖF Sosyolojide Yakın Dönem Gelişmeler Çıkmış Sorular indir 2014


Aöf sosyolojide yakın dönem gelişmeler çıkmış sorular ara sınav final güz ve bahar dönemi 2013 2014 yılı itibariyle indirebilirsiniz. Açıköğretim çalışma ekonomisi 3 sınıf dersi olan sosyolojide yakın dönem gelişmeler ders notları ve PDF kitabı ile çalışmalara başlayabilirsiniz.
Çözdüğünüz sorunların yanıtları kontrol etmek için cevap anahtarından SOS302U ders koduna bakmanız gerekir. Vize soruları ve dönem sonu sınavında çıkanlara birlikte çalışın. Geçmiş yıl soruları açısından ne kadar çok soru çözerseniz sınavlarda bunlardan gelme ihtimali o kadar artacaktır. Kendiniz biraz inceleyince nerelerden ne tür sorular çıktığını anlayacaksınız.
soru Bahar döneminde sorumlu olacağınız üniteleri önceden belirleyin daha sonra ara sınav ve final çıkmış tüm soruları çözün. Ders ile ilgili konu özeti, video anlatım gibi yardımcı kaynaklar çalışmanızda size fayda sağlayacaktır.
Sosyolojide Yakın Dönem Gelişmeler örneğin, bir şiddet suçu incelenecekse, o suçun gerçekleştiği coğrafi ortam, orada yaşayanların kültürel pratikleri, mekanın tarihsel geçmişi vb. gibi olaya etki edebilecek her türlü etkene dikkat edilmeli ve bunu yaparken de araştırmanın geride kalan aşamalarında yapılmış olması muhtemel yanlışlıkların giderilmesi için her aşamanın sürekli gözden geçirilmesi gerekmektedir. Bu şekilde yapılmış bir araştırma durumun anlaşılması için araştırmacıya geniş bir çerçeve sunacaktır.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

ersanozer 05.05.2020 15:48

Cevap: AÖF Sosyolojide Yakın Dönem Gelişmeler Çıkmış Sorular indir 2014
 
sanırım linkler silinmiş kontrol edebilir misiniz teşekkürler


Saat: 05:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.