Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Açık Öğretim (https://www.forumaski.com/acik-ogretim/)
-   -   2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm (https://www.forumaski.com/acik-ogretim/165622-2015-2016-aof-yeni-acilan-10-bolum.html)

Papatya 01.09.2015 13:04

2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Açıköğretim Fakültesinde 4'ü önlisans 6'sı da lisans programı olmak üzere açılan toplam 10 bölümün tanıtımı ve iş olanakları...

1- Aşçılık


Programın Amaçları

Aşçılık Önlisans Programı turizm endüstrisinde özellikle gastronomi alanında mutfak, servis, yönetim ve insan ilişkileri konuları başta olmak üzere gerekli bilgi ve becerilere sahip nitelikli çalışan kazandırmayı, bu alanda yenilikleri takip edebilecek kişiler yetiştirmeyi ve bu alanda ihtiyaç duyulan insan kaynağını yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?

Aşçılık Önlisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları

Aşçılık Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, turizm endüstrisinde konaklama, yiyecek-içecek, banket ve endüstriyel yemek hazırlama işletmelerinin mutfak ve servis başta olmak üzere ilgili birimlerinde çalışma olanağına sahip olabilmektedirler. Ayrıca programı başarı ile tamamlayan mezunlar ayrıca özel ya da devlet kurumlarının mutfak ve yiyecek-içecek ile ilgili birimlerinde çalışma imkânına sahiplerdir.

2- Çocuk Gelişimi

Programın Amaçları


Çocuk Gelişimi Önlisans Programının amacı, 0-18 yaşlar arasındaki tipik ve atipik gelişim gösteren, korunmaya muhtaç, çalışan, mülteci, suçlu ve hastanede yatan çocukların zihinsel, dil, motor, sosyal, duygusal gelişimlerini ve öz bakım becerilerini değerlendirebilen, tüm gelişim ve beceri alanlarını destekleme konusunda çocuğa, aileye, eğitimciye ve topluma hizmet sunan insan kaynağı yetiştirmektir.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Çocuk Gelişimi Önlisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları

Çocuk Gelişimi Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında, özel eğitim kurumlarında, Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerin çocuk kliniklerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kurumlarda istihdam edilebilme olanağına sahip olurlar.

3- Yönetim Bilişim Sistemleri

Programın Amaçları


Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans Programının amaçları,açıköğretim sistemiyle Yönetim Bilişim Sistemleri programını tercih eden öğrencilere, işletmelerin ve bireylerin yaşadığımız çağa ve topluma adını veren bilgiyi üretme, depolama, paylaşma ve bilgiye erişme ihtiyacını karşılamak için kullanılan yöntem, süreç ve sistemlerin planlanması, tasarlanması, kurulması ve yönetilmesi süreçlerini anlayabilme becerisi kazandırmaktır.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları


Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, finansal hizmetler, perakende hizmetleri, lojistik ve ulaşım, turizm, iletişim ve bilişim teknolojileri gibi alanlarda hizmet veren firmalarda bilgi teknolojisi çözümleri üreterek, müşteri ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve ürün pazarlamasında, kamu kurumlarında ise organizasyonun bilgi teknolojileri ihtiyaçlarının belirlenmesinde istihdam edilirler.

4- Yaşlı Bakımı

Programın Amaçları


Yaşlı Bakımı Önlisans Programının amacı, ülkemizde de her geçen gün artış gösteren yaşlı nüfusa nitelikli ve profesyonel bakım hizmeti sunabilecek meslek elemanının yetiştirilmesidir. Programda yaşlı bakımı alanında hizmet veren kurumların temel ilkelerine, süreçlerine ve yönetimine vakıf, yaşlılarla etkin ve verimli iletişim kuran, yaşlıların hayat kalitesini yükseltebilen, yaşlıların bakım hizmeti konusunda gerekli bilgi, beceri ve değerleri özümsemiş insan kaynağını yetiştirmek hedeflenmektedir. Aynı zamanda, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşlılar kendi evlerinde yaşamlarını sürdürmeyi tercih etmekte, ancak evde bakım hizmeti sunacak, aynı zamanda güvenecekleri çalışan bulmakta güçlük çekmektedirler. Bu bağlamda, nitelikli ve profesyonel bakım hizmeti sunabilecek, farkındalıkları yüksek personelin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu programın amacı, hâlihazırda yaşlı bakımı alanında çalışan ancak uzmanlığını belgelemek isteyenler veya bu alanda eğitim alarak uzmanlaşmak isteyenlere uzaktan eğitim yoluyla öğrenim olanağı sunmaktır.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Yaşlı Bakımı Önlisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları


Yaşlı Bakımı Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, Yaşlı Bakımı Meslek Elemanı ünvanını alarak, hastanelerin geriatri birimlerinde, Huzurevleri, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Yaşlı Bakımevleri, Gündüzlü Bakım ve Özel Bakım Merkezleri’nde merkezin yönetimi konusunda ve bakım elemanı olarak görev yapabilirler. Aynı zamanda, bakım hizmetini özel ve bireysel olarak evinde almak isteyenler tarafından da istihdam edilebilirler. Bunların dışında mezunların her türlü kurumda yardımcı hizmet personeli olarak çalıştırılabilmeleri de olanaklıdır.

5- Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi

Programın Amaçları


Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programının amacı, envanter, taşımacılık, depolama ve paketleme gibi konuları içeren ve bu yönde genel olarak; ekonomi, ithalat ve ihracat uygulamaları, lojistik, muhasebe, pazarlama, dış ticaret işlemleri gibi iktisat ve işletme derslerini kapsayan entegre bir programdır. Günümüz rekabet koşullarında uluslararası ticaret ancak çağdaş lojistik yönetimi anlayışı çerçevesinde yürütülebilmektedir. Dolayısıyla, uluslararası ticaret uygulamaları alanındaki uzmanların kapsamlı bir lojistik bilgisine sahip olmaları beklenmektedir. Lojistik, salt bir taşımacılık faaliyeti olarak değerlendirilmemektedir. Taşımacılığın yanında mal, hizmet, bilgi ve benzeri hususların teslim alınması, depolanması, müşterinin gereksinim duyduğu noktaya kadar taşınması gibi faaliyetlerin ekonomik bir plân dâhilinde koordine edilmesini içeren bir alandır. Bu programın amacı, ülkemizin ve bulunduğu bölgenin uluslararası ticaret ve lojistik gereksinimlerine cevap verebilecek, yeterli bilgi birikimine sahip, iyi derecede yabancı dil bilen, donanımlı ve sektördeki insan kaynakları gereksinimini karşılayabilecek nitelikli uzman elemanlar yetiştirmektir.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları


Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, ekonomi, uluslararası ticaret, finans, bankacılık ve lojistik alanlarında öğretim yapan diğer fakülte ve yüksekokul bölümlerinden mezun olanlarla aynı yasal haklara sahiptirler. Uluslararası lojistik meslek elemanları, uluslararası alanda faaliyet yürüten tüm kuruluşların üretim, depolama, nakliye, pazarlama bölümlerinde, kargo ve nakliye firmalarında, dış ticaretin yoğun olduğu büyük illerde kamu sektörünün gümrük, liman işletmeciliği bölümlerinde istihdam edilebilmektedirler. Mezunlar; ithalat-ihracat uzmanı, dış ticaret elemanı, satın alma uzmanı, satış temsilcisi (iç-dış piyasa) ve pazarlama elemanı olarak görev yapabilmektedirler. Programdan mezun olanların sektördeki istihdam oranı, program amaçlarına ne ölçüde yaklaşıldığını belirleyecektir. Bu bölümde verilecek eğitim, öğrencilere, uluslararası ticaret ve lojistik alanlarındaki teorik bilgilerle pratik uygulamaları bir arada sunarak, sektörde gerçekleşen değişim ve gelişmeleri öğrenme fırsatı verecektir. Bu sayede, sektörün ihtiyaç duyduğu uzman insan kaynağının yetişmesine katkıda bulunacaktır.

6- Sağlık Yönetimi

Programın Amaçları


Sağlık Yönetimi Lisans Programının amaçları, sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, sektörün temel ilke ve değerlerine bağlı, süreçlerine hakim, yönetimsel uygulamalar konusunda bilgili, hasta/müşteri ilişkileri ve etkin iletişim konularında yetişmiş insan kaynağı sağlamaktır.
Dünyada ve eş zamanlı olarak Türkiye’de sağlık sektörünün hızlı gelişimi doğrultusunda nitelikli eleman ihtiyacı giderek artmaktadır. Söz konusu alana ilgi duyan, eğitim alarak mesleki anlamda uzmanlaşmak isteyenlere, talep ettikleri eğitim ihtiyacı sunularak istihdam olanağının sağlanması amaçlanmaktadır.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Sağlık Yönetimi Lisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları

Sağlık Yönetimi Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, sağlık işletmelerinde “Sağlık Yöneticisi” unvanı ile çalışabilirler.

7- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik

Programın Amaçları


Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programının amacı, sağlık hizmetlerinin temel ilkelerine, süreçlerine ve yönetime vakıf, etkin iletişim kuran nitelikli insan kaynağı yetiştirmektir. Ülkemizde Sağlık Hizmetleri sektörünün gelişimine paralel olarak nitelikli eleman ihtiyacı da artmaktadır. Bu nedenle sektöre ilgi duyan ve bu alanda eğitim alarak mesleki anlamda uzmanlaşmak isteyenlere uzaktan eğitim yoluyla sektörde istihdam edilme imkânı sağlanması amaçlanmaktadır. Yetiştirilen insan gücünün mezuniyet sonrası hastane yönetiminde görev alması düşünülmektedir.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Teknikeri ünvanı alacaktır. Ayrıca YÖK Yürütme Kurulunun 92.26.698 sayılı kararı ile Tıbbi Sekreter unvanını da kullanabilirler. Mezunlar; özel ve kamuya ait sağlık kuruluşlarının klinik, poliklinik, laboratuvar, ameliyathane, acil servis gibi tıbbi birimlerde çalışmaktadırlar. Bunun yanında sağlık kurulu, hasta kabul, hasta dosyaları arşivi gibi idari birimlerde de görev yapmaktadırlar.

8- Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

Programın Amaçları


Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans Programının amacı, açıköğretim sistemiyle Halkla İlişkiler ve Reklamcılık programını tercih eden öğrencilerin yerel ve küresel düzeyde halkla ilişkiler ve reklamcılık çalışmalarını anlayabilmeleri, sektöründeki gelişim ve değişimleri kavrayabilmeleri ve bu alandaki sektörü tanıyabilmelerini sağlamaktır.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları


Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektör kurumlarında istihdam edilebilir. Özel sektörde reklam ve halkla ilişkiler ajanslarının farklı bölümlerinde çalışabilecekleri gibi; firmaların iletişim, halkla ilişkiler, reklam bölümlerinde çalışabilirler. Kamu kurum ve kuruluşlarının iletişim ve kitle iletişimi ile ilgili bölümlerinde istihdam olanakları bulabilirler.

9- Havacılık İşletmeciliği

Programın Amaçları


Havacılık İşletmeciliği Lisans Programının amacı, tüm havacılık faaliyet alanlarında (havayolu, havaalanı, yer hizmetleri, kargo, ikram, vb.) faaliyet gösteren havacılık işletmelerinin pazarlama, muhasebe, finansman, uçuş operasyon, kalite, emniyet yönetimi gibi işlevsel alt bölümlerinde çalışabilecek nitelikte insan kaynağı yetiştirmektir. Ayrıca adı geçen bölümlerde halen çalışmakta olan personelin etkinlik ve verimliliklerini artıracak şekilde donatılmalarını sağlamak amaçlanmaktadır. Hava taşımacılığının önemi, özellikle İkinci Dünya Savaşından sonra anlaşılmaya başlamıştır. Günümüzde ise hava taşımacılığı, son derece hızlı büyüyen sektörlerden biridir. Hava taşımacılığı faaliyetlerinin beklenen faydayı sağlayabilmesi havacılık sisteminin emniyetli, güvenli, etkin ve verimli çalışmasına bağlıdır. Havacılık, hızlı gelişen ekonomik bir faaliyet alanı olmakla birlikte, yoğun ileri teknoloji kullanımını gerektirmektedir. “Önce emniyet” sloganıyla, faaliyetlerin yürütülmesini güvence altına alabilmek için, oldukça detaylı düzenlemelere sahip bu sektörde çalışan personelin nitelikli bir eğitim alması son derece önemlidir. Program, yukarıda özetlenen nitelikleri kazandırmayı amaçlayan dersleri açıköğretim yöntemiyle geniş kitlelere ulaştırarak, havacılık konusuna her kesimden ilgi duyanlara eğitim olanağı sunmaktadır.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Havacılık İşletmeciliği Lisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları

Havacılık İşletmeciliği Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, havacılık alt sektörlerinde (havayolu, havaalanı, yer hizmetleri vb.) hemen her kademede iş bulabildiği gibi diğer işletmecilik alanlarında ya da kamu kurumlarında da çalışabilmektedir. Kendi işini kurabilmek için de yeterli bilgiye sahiptir.

10- Sosyal Hizmet

Programın Amaçları


Sosyal Hizmet Lisans Programının amacı, sürdürülebilir insani ve toplumsal gelişme için sosyal adaletin ve insan sağlığının gelişimine katkıda bulunabilen, sosyal kurumların ve sosyal politikaların gücünü ortaya koyabilen, çağdaş ve evrensel nitelikte bilgi ile donanımlı, yetkin sosyal çalışmacılar yetiştirmektir.

Programa Kimler Kayıt Yaptırabilir?


Sosyal Hizmet Lisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. 2015 YGS puan türlerinin en az birinden, 140 ve daha yukarı puan almış olanların 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

İş Olanakları


Sosyal Hizmet Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, “Sosyal Çalışmacı” unvanı alırlar. Sosyal çalışmacılar, Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Milliği Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve bu bakanlıkları bağlı kurum ve kuruluşlar ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında, rehberlik ve araştırma merkezlerinde, okullarda, dershanelerde, çocuk bakım yuvalarında, kreş ve gündüz bakım evlerinde, ana okullarında, yetiştirme yurtlarında, huzurevlerinde, toplum merkezlerinde, kadın sığınma evlerinde, engelli rehabilitasyon merkezlerinde, yaşlı dayanışma merkezlerinde, sokak çocukları merkezlerinde, ergen danışma merkezlerinde; sağlık ocakları ve hastanelerde, diyaliz merkezlerinde, aile planlaması ve ana çocuk sağlığı merkezlerinde, okullarda, mesleki eğitim merkezlerinde, cezaevlerinde, çocuk mahkemelerinde, çocuk eğitim evinde, rehabilitasyon merkezlerinde, ruh sağlığı kurumlarında, emniyet müdürlüklerinin çocuk bürolarında, nüfus planlaması ile ilgili kuruluşlarda, yerel yönetimler ve bağlı birimlerinde, kriz merkezlerinde, sivil toplum örgütleri ve vakıflarda, sanayi kuruluşlarının insan kaynakları birimlerinde istihdam olanaklarına sahiptirler. Ayrıca Sosyal Hizmet bölümü mezunları özel kreş ve gündüz bakımevi ile huzurevi açma hakkına da sahiplerdir.

alıntı





















Mithrandir 01.09.2015 13:08

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Sınavsız ikinci üniversite hakkımı havacılık işletmeciliğiyle mi kullansam acaba :D

Papatya 01.09.2015 13:11

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Aşçılık iş olanakları bayağa gelişti bence :)

Mithrandir 01.09.2015 13:14

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Alıntı:

Papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056148)
Aşçılık iş olanakları bayağa gelişti bence :)

Adını duyurduktan sonra çok ciddi paralar kazanıyomuş insanlar o bölümde.

Coffee Queen 01.09.2015 13:36

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Sosyal hizmetler de baya iyi diye duydum.
Bizden geçti artık :p

Papatya 01.09.2015 17:49

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Alıntı:

Hypatia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056182)
Sosyal hizmetler de baya iyi diye duydum.
Bizden geçti artık :p

Oku bence ben her bölümü de okuyacam nasılsa açıköğretim hepsi de geliyor mesleğim olsada açıköğretimden diğer bölümleri okumayı istiyorum nasipse :p

Coffee Queen 01.09.2015 18:54

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Alıntı:

Papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056636)


Oku bence ben her bölümü de okuyacam nasılsa açıköğretim hepsi de geliyor mesleğim olsada açıköğretimden diğer bölümleri okumayı istiyorum nasipse :p

Ama sonuçta lisans mezunuyuz ki

Papatya 01.09.2015 19:03

Cevap: 2015- 2016 AÖF Yeni Açılan 10 Bölüm
 
Alıntı:

Hypatia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056723)


Ama sonuçta lisans mezunuyuz ki

Öyle bizim bir akraba var her bölümü okudu nerdeyse bayağa da azimli bölümleri birinci, ikincilikle bitiriyor. Onun azime heveslendim , merak ettiğim bölümleri bende okuyacağım.
Ben öğretmenlik düşünüyorum ama bilgisayar, aşçılık ve olursa sağlık bölümlerini de okuyacağım nasipse :)


Saat: 22:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.