Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   17 Eylül 2014 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/131622-17-eylul-2014-carsamba-akrep-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

YeşiL6 17.09.2014 09:20

17 Eylül 2014 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Eylül 2014 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Akrep Burcu

Bugün iş ve özel yaşamınızda şartları zorlayarak olumlu gelişmelerin istediğiniz yönde olmasını sağlayabilirsiniz. Mücadele edin fikirlerinizi ortaya koyun inanın ve kazanın. Başkalarından kaynaklanan problemler sizleri uzun bir sure boyunca yeterince yordu. Bu olayların size kattığı olgunluğu iş hayatınıza yansıtmalı umutsuzluğa kapılmadan hareket etmelisiniz. Ailevi konularda ise bağlarınızın güçleneceği birbirinize daha çok önem ve değer verip değer göreceğiniz zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise özellikle uzun süredir beraberliği devam eden Akrep’ler gösterdiğiniz anlayış ve toleranslı yaklaşımlarına ragmen partnerizin ben merkezli davranışları karşısında pes edebilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aklımı kendi hayrıma olacak şekilde kullanıyor, korkularımın esiri olmadan doğru seçimler yaparak kararlar alıyor ve cesurca uyguluyorum. Duygularımı özgürleştirirken sezgilerime sesine kulak veriyor, özüme sadık kalarak huzuru buluyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Kırmızı


Saat: 18:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.