Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/akrep/147646-akrep-burcunda-bugun-21-subat-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 21.02.2015 13:11

Akrep Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi
 
Akrep Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Akrepler, cumartesi günümüz saat 01:13 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçişiyle başlayacak. Yuvanız sınırları içindeki sıkıntılardan kurtulmak ve kendinize yeni bir dünya kurmak arzusu yine yoğun olacak. Başkalarına uymakta ve sabır göstermekte zorlanabilirsiniz.

Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, başta ilişki ve sağlık konuları üzerinde çabucak alevlenmeye müsait olduğunuzu gösteriyor. Bu iki konuda, bir probleminiz varsa ve bu problemleri dışa yansıtmayıp içinize atıyorsanız keyifsiz bir akşam geçirebilirsiniz. Onun için, sizi rahatsız eden ne varsa lütfen sakin olmaya çalışınız.

Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, eğer bir işverenseniz, yeni işçi alımları, sözleşme, iş hakları konusunda aktif kararların simgesidir. Siz Akrepler için, gelişim ve yeniliklerin simgesidir. Ayrıca eğitim, iş girişimi, yeni görüşmeler, kişisel anlamdaki kararların alınmasında destekleyicidir. Fakat gerginliğe de sebep olabilir. Haksız bir durum oluştuğunda buna sabretmeniz kolay olmaz. Dikkatli olmayı da bilelim.

Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu, iş veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.

Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, gerek günlük tempomuzda gerekse aile içindeki iletişimin önemini vurguluyor. Bir şeyleri derleyip toparlamak, ev içinde düzenlemelerde bulunmak yönünde bir hayli aktifiz.

Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.