Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/akrep/149365-akrep-burcunda-bugun-14-mart-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 14.03.2015 15:28

Akrep Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi
 
Akrep Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

:akrep:

Sevgili Akrepler cumartesi günümüz, saat 08:40 itibariyle Oğlak burcunda seyredecek Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji ciddiyetin, büyüklerle temasın, kurallara uyma mecburiyetinin işaretçisidir. İnsan ister istemez, buna uygun şekilde kendisini ayarlar. Ancak günü biraz keyifli kılmak istiyorsak daha ılımlı ve sevimli davranmamız yerinde olur. Bu geçiş, çevremizle olan ilişkimiz ciddi tarzda olacaktır. Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Fakat dış etkenler üzerimizde baskı kurarsa veya bir takım insanlar arzu etmediğimiz şekilde davranırsa keyfimiz kaçabilir.

Saat 23:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmelerin işaretidir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili Akrepler, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 20:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.