Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/akrep/152810-akrep-burcunda-bugun-10-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 10.05.2015 05:45

Akrep Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar
 
Akrep Burcunda Bugün - 10 Mayıs 2015 Pazar

:akrep:

Sevgili Akrepler Pazar günümüz, saat 02:22 itibariyle Ay-Kova bu seyir etkinliğinde başlıyor. İlişkinizle alakalı konularda birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gün boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Soğukkanlı düşünmenin, olayları büyütmeden akışına bırakmanın pes etme anlamına gelmediğini her iki tarafın da bilmesi gereken bugün, amacınız ilişkinizi sürdürmekse problemleri arkadaşça çözmeye çalışmak, dürüst yaklaşımlarda bulunmak en güzelidir.

Saat 05:52 Ay-Satürn görünüm etkisi altında, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz.

Saat 20:10 Ay-Merkür görünümü, aileniz ve sizi bizzat ilgilendiren maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar üzerine düşünmenin işaretçisidir. Borçlarınızı ödemede, eğer tek başınıza zorlanıyorsanız, karşılıksız destek sunacak insanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin arzunuz, bir şekilde sıkıntılarını aşmak ve bir çıkış yolu bulmaktır. Bütün bunlar üzerinde akşam saatlerinde daha fazla durabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 09:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.