Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/akrep/154212-akrep-burcunda-bugun-22-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 22.05.2015 07:38

Akrep Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma
 
Akrep Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma

:akrep:

Sevgili Akrepler Cuma günümüzü astrolojik olarak belirleyen iki görünümden biri olan, saat 04:56 itibariyle etkili, Venüs-Pluto karşıtlığı, saat özellikle ilişki konusunda bağımlılıklarımızı, tutkumuzu yoğunlaştırıyor. Bir yandan bize ait olana, alıştığımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz diğer yandan sahip olduğumuz hiçbir şey olmadığını fark ediyoruz. Sanki bir oyunu tek başına oynuyor gibiyiz. Senaryoyu yazan biz, oyuncuları tespit eden biz, ancak oynanan oyunun bizi tatmin etmediğini kabul etmekten kaçıyoruz gibi. Korkularımız var. Kaybetmekten, reddedilmekten, bilinmezlikten, yanılmaktan kaçıyoruz. Bile bile lades demeye hazırken bir anda geri dönüp kendimize kızıyoruz. Gerçeği kabul et diyen iç sesimize kulak vermek ise işimize gelmiyor. Doğal olarak yine aynı çıkmaza sarılıyoruz. Günü olumlu geçirmenin yolu ise kendi kendimizle olan bağımızı koparmadan net bir gözlükle hayata bakabilmekten geçiyor.

Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, finansal veya özel ilişkilerimizi eleştirmeden, yargılamadan, kontrol ve baskı kurmadan akılcı bir şekilde yönetmemizde yardımcıdır. Kimlere güveneceğimizi ve kimlerle yola çıkabileceğimizi tespit etmemizi sağlar. Burada önemli olan her türlü konuda işbirliğine açık düşünmek ve sadece bireysel arzularımızla hareket etmemektir. Kaldı ki, bu görünüm bu anlamda olumludur. Ancak bir noktayı hatırlatayım. Yepyeni bir karar, bir proje ve planlamanın mutlaka iyice gözden geçirilmesinde yarar var. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Geçmişte yaşananları ve bugünkü durumumuzu ileriye dönük şekilde ele almamız yararlı olur.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 00:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.