Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/akrep/154559-akrep-burcunda-bugun-25-mayis-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 25.05.2015 05:34

Akrep Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi
 
Akrep Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi

:akrep:

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Aile büyükleri başta olmak üzere sizden yaşça büyük kişilere, işveren ve üst pozisyonda bulunan insanlara karşı sabırlı olmak gerekiyor. Önemli işlerle ilgili start vermemek, hırslı davranmamak, toplum içindeki itibarınızı ön planda tutmak gerekiyor.

Saat 11:51 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişi, günlük planlarımızın ve işlerimizin bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi gerekiyor. Toplumsal konularda etrafınızdaki insanları iyi gözlemleyiniz. Endişeli veya aşırı eleştirel yaklaşımlardan kaçınmakta yarar görüyorum.

Saat 20:09 Venüs-Uranüs görünümü, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde sabırsız davranmanıza neden olabilir. Çalışma ortamındaki kişilerle olan irtibatınızda tahammülünüz düşük olabilir. Serbest çalışmak, dilediğiniz gibi hareket etmek istersiniz. Bazılarınız bu etki altında, iş koşullarınız nedeniyle ailenizden uzak kalmanın tedirginliğini yaşayabilirsiniz. Sakince gözlemde bulunmamız gayet iyi olur.

Saat 20:18 Güneş-Ay arasındaki ilkdördün partnerinizle olan paylaşımınız, maddi konularda desteklenme arzunuz, sorunlardan kurtulmak arzunuz ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme ihtiyacınız bir hayli yoğun olacaktır. İlişkinizle alakalı mevzularda tek taraflı bir paylaşımdan ziyade hayatınızı garanti altında hissedeceğiniz bir hayatı sürdürmek niyetindesiniz. Size destek olmasını beklerken aslında amacınız birbirinizin kölesi, kurbanı haline gelmekten ziyade geleceğe yönelik amaç ve projelerinizi belirlemek olmalıdır. Bir hafta önceye bir bakalım. O günden bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, eksikler var mı, bunları gözden geçirelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 13:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.