Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/akrep/154857-akrep-burcunda-bu-aya-genel-bakis-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:18

Akrep Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015
 
Akrep Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015

:akrep:

Sevgili Akrep'ler Haziran ayında güzellikler diliyorum.

2 Haziran'da Yay burcunda bir dolunay oluşacak. Merkür geri hareketi döneminden dolayı geçmişi irdeleyeceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. Bir yanıyla dış destekleri ele alırken, aktif hareket edebilirsiniz. Uzun vadeli düşünmelisiniz.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başladığında kariyer anlamında aktif olacağınız bir dönem olacak. Kendinizden emin olmaya başlayacaksınız. İş tercihlerinizde doğru tercih yapmanızda da etkili olacak.

12 Haziran tarihinde Merkür düz seyre geçecek. Bu hareket sebebiyle hayatınızda bazı düzeltmeler yapabilirsiniz. Kredi talepleriniz sonuçlanabilir, para gelebilir.

16 Haziran tarihinde yeniay İkizler burcunda doğacak. Hesabınızı şaşmadığınızı, yeni bir projeye başlayabileceğinizi hissedeceksiniz. Burada iş hayatınız ve projeleriniz önem taşıyacak.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak. Huzur duygunuz yükselecek. Geçmişinizle barışacaksınız.

24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir yolculukları işaret etmekte. Bazı yönleriyle sıkışık bir dönem gibi gözükse de olumlu bir Haziran ayı müjdelenmekte.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 05:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.