Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 5 Haziran 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/akrep/156318-akrep-burcunda-bugun-5-haziran-2015-cuma.html)

DeRDeST 05.06.2015 07:06

Akrep Burcunda Bugün - 5 Haziran 2015 Cuma
 
Akrep Burcunda Bugün - 5 Haziran 2015 Cuma

:akrep:

Sevgili Akrepler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Cuma günümüz başlayacak. Çevremizde bulunan kişilerle ciddi konular üzerinde konuşabilir, bağlantılar kurabiliriz. Ailemizle olan temasımız da bir hayli yoğunlaşır. Sorumluluk, hak bilirlik, saygı, dürüstlük gibi ilkelere önem vereceğiz. Saat 06:07 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir.

Saat 13:54-6 Haziran saat 08:02 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yakınlarımız, aile büyüklerimizle veya bizden yaşça büyük kişilerden destek ve sevgi görmek isteriz. Özellikle iş ortamımızda patron konumunda bulunan kişilerle aramızda garip bir huzursuzluk oluşabilir. Bu geçicidir. Kuruntu yapmayalım. Onların bize sorumluluklarımızı hatırlatmasından veya üzerimizde baskı kurmalarından hoşlanmayız.

5 Haziran saat 15:33-19 Temmuz saat 01:38 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın olmak istersiniz. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmaktan hoşlanırsınız. İş veya özel ilişkilerinizde karşı tarafı etkilemek, ne kadar özel biri olduğunuzu kabul ettirmekten yanasınız. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihindeki enerji, mesleki konularda ve sizi rahatsız eden, üzen ilişkilerinizi gerçekçi ve ileriye dönük bir şekilde ele almanızda yardımcıdır. Geleceğiniz önemli ve siz kendi hayatınızın dümenindesiniz. Doğru bir şekilde olan bitene baktığınızda, bu yolda güvenli şekilde ilerlersiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.