Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcunda Bugün - 24 Haziran 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/akrep/157823-akrep-burcunda-bugun-24-haziran-2015-carsamba.html)

DeRDeST 24.06.2015 15:13

Akrep Burcunda Bugün - 24 Haziran 2015 Çarşamba
 
Akrep Burcunda Bugün - 24 Haziran 2015 Çarşamba

:akrep:

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz, saat 08:40 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. bir sırdaşa, can yoldaşına, gerçek bir dosta ihtiyaç duyarsınız. İşimizi, ilişkimizi, hayatımızı gözden geçiririz. Paylaşım, uyum, huzur, adaletten yanasınızdır. İç huzurunuzu bir hayli önemsersiniz.

Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, güç ve kontrolünüzü yeniden sağlamak, duygu dünyanızla alakalı konularda kendinizi güvende hissetmek, yenilenmek ve dönüşümde bulunmak için öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, duygusal ve ruhsal manada kendinizi ve geçmişinizi gözden geçirerek arındırmaktır. Bu arınma kimilerinizde yalnızlık ve derin sıkıntıların eşliğinde, farkındalığın derece derece artmasıyla gerçekleşirken, bazılarınızda başkasının mutluluğu adına kendinizden fedakarlıkta bulunmak anlamına gelebilir. Bir çoğunuzda ise, hayata yeni bir sayfa açılması için ait ne varsa sona erdirilmesi ve yaşama yeniden merhaba denmesi şeklinde gelişebilir. İşte bugünkü enerjiniz hangi seçeneği tercih ederseniz edin, kangren haline gelmiş her şeyi koparıp atmanız, artık kendi yolunuzda ilerlemeniz gerektiğinin simgesidir. Bunu yapmak kolay değildir. Çünkü bir yandan alıştığınız düzen, değerleriniz, fikirleriniz ve inandıklarınızı korumaya çalışacak, diğer yandan başkalarıyla olan ilişkinizi geliştireceksiniz. Fakat şu bir gerçek ki, amacınız değişimse bunu yapmak zorundasınız. Gelişim ve değişimin sizi korkutması mümkündür. Benim önerim ise doğru bildiğiniz yoldan ayrılmamak ve gerekeni yapacak kadar cesur olmaktır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:22

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.