Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Zeynep Turan Akrep Burcu Temmuz 2015 (https://www.forumaski.com/akrep/158828-zeynep-turan-akrep-burcu-temmuz-2015-a.html)

DeRDeST 03.07.2015 03:36

Zeynep Turan Akrep Burcu Temmuz 2015
 
Zeynep Turan Akrep Burcu Temmuz 2015

:akrep:

Temmuz ayının ilk günleri, kimsenin kimseyi dinlemek istemediği ve işlerin zor yoldan halledildiği durumlara vurgu yapıyor. 2 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek inatçı Dolunay, ayın ilk 15 gününü etkileyecek nitelikte! Bu süreçte sözünü dinletmek için baskı kurmaya çalışabilir; seyahat, eğitim ve hukuki işler alanında zorlayıcı etkilere maruz kalabilirsin.

Keskin sirke, küpüne zarar…
Sözünü dinletmek için baskı kurmaya çalışabilir; seyahat, eğitim ve hukuki işler alanında zorlayıcı etkilere maruz kalabilirsin. Sen ne kadar her şeyin kusursuzca ilerlemesini istesen ve inat etsen de bazen şansları zorlamamak en iyisi olabilir.

Evet, insan kendi şansını kendi yaratır, sana katılıyorum! Fakat bu döngü zaten herkesin karmaşık hissettiği ve duygularını anlamaya çalıştığı bir Dolunay olduğu için sana şansını zorlamak konusunda riske girmemeni öneririm. Hatta bu sana ay ki twitburc tavsiyem; şansını zorlama, her şeyi akışına bırak!

Ve hoş geldin yaz…

8 Temmuz’da iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Bu geçiş, kalbinin kapılarını ardına kadar açacak desem yanlış olmaz…

Eğer beraberliği olan bir Akrep burcuysan; birlikte olduğun kişiyle, ilişkinde ihmal ettiğin ya da gözden kaçırdığın birçok noktayı değerlendirme fırsatı yaratabilirsin. Eğer evli bir Akrep burcuysan; eşinle ilk tanıştığın zamanlardaki tutku ve heyecanı yeniden yaşayabilirsin… Eğer kalbi boş bir Akrep burcuysan; gideceğin konser ya da etkinliklerde, ya da tek başına çıkacağın bir tatilde seninle ilgilenenlere yakından bakmaya ne dersin?

Bugün de dünün yarını değil mi?

16 Temmuz Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay; sana cesaret, enerji ve iyi şans getirecektir, emin ol! Bu zaman içerisinde, yarım kalan her şeyi tamamlayabilirsin. Unutma; emek verdiğin, çaba gösterdiğin cesaret gerektiren bütün konularda desteğini senden esirgemeyecek bir Yeniay ile karşı karşıyasın… Ayrıca kendini hem ruhen hem de bedenen oldukça sağlıklı hissedeceksin, bu dönemde. Hatta bir spor salonuna yazılmayı ya da bedensel aktivitelerini destekleyecek bir kursa yazılmayı bile düşünebilirsin… Peki, bu neden bir dans kursu olmasın ki?

Güven sevgiden daha önemlidir…
31 Temmuz’da Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ise senin 4. Evinde gerçekleşiyor. Bu da; aile ve duygusal bağlar açısından önemli bir yükselişi işaret ediyor. Vaktinin çoğunu orada geçirebilirsin. Güvenli ve huzurlu bir yuva kurma ihtiyacın artabilir. Aile geçmişin, doğduğun yer, her zamankinden daha önemli olabilir. Ayrıca bu dönemde yaşam alanında değişiklikler söz konusu! Evinde kreatif düzenlemeler yapabilir ya da eşya değişikliği yapabilirsin…


Saat: 06:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.