Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/158840-akrep-burcu-3-temmuz-2015-cuma-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 03.07.2015 04:01

Akrep Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu
 
Akrep Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

:akrep:

Sevgili Akrepler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Cuma günümüz başlayacak. Çevremizde bulunan kişilerle ciddi konular üzerinde konuşabilir, bağlantılar kurabiliriz. Ailemizle olan temasımız da bir hayli yoğunlaşır. Sorumluluk, hak bilirlik, saygı, dürüstlük gibi ilkelere önem vereceğiz.

Saat 13:38-15:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yakınlarımız, aile büyüklerimizle veya bizden yaşça büyük kişilerden destek ve sevgi görmek isteriz. Özellikle iş ortamımızda patron konumunda bulunan kişilerle aramızda garip bir huzursuzluk oluşabilir. Bu geçicidir. Kuruntu yapmayalım.

Saat 15:21 Ay-Kova burcu seyir etkinliği altında ilişkinizi, aile hayatınızı ve iş konularını gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu meseleler ister istemez öne çıkar. Eğer dışarıdan yönelen veyahut kendi içinizde sizi rahatsız eden mevzular varsa, bunları çözüme kavuşturmak istersiniz. Hatta bir hayli sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü, mali açıdan hayatınızı garanti altına almak, belki ailenize yardımcı olmak veyahut yeni bir yere taşınmak için güçlenmeniz gerekmektedir. Dışarıda bir ufak sorun oluşsa, hemen oturup düşünürsünüz. Şimdi ben bir tepkide bulunsam, işimi kaybederim, ondan sonra da parasız kalırım. En iyisi idare edeyim dersiniz. Fakat idare etmek de işinize gelmez.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 10:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.