Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   15 Ağustos Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/akrep/163308-15-agustos-cumartesi-akrep-burcu-gunluk-burc-yorumlari.html)

Jineps 15.08.2015 11:22

15 Ağustos Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları
 
15 Ağustos Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

:akrep:

Sevgili Akrepler Cumartesi günümüz saat 07:36-10:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Bu zaman dilimi içinde, ya tümüyle olayları kendi kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya akışa bırakırsınız. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı konular üzerinde şöyle bir düşünmemizde yarar var.
Saat 10:45 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişinde titiz düşünebiliriz. Duygularımız pek sıcak değildir. Durumları ele alırken, fazla analiz edebiliriz.
Saat 22:22 Güneş-Venüs kavuşumu, mesleki ve toplumsal hayattaki bağlantı, ilişki ve girişimlerimiz yönünde önem taşıyor. Ancak bildiğiniz gibi Venüs geri hareket dönemindeyiz. Onun için, bizim öncelikle son bir aydan bu yana olan bitenler, girişim ve yeni adım anlamındaki her türlü meseleye yeniden bakmamız lazım. Önyargılı düşünmemek gerekiyor. Daha önce bir işe başladıysak, sabırlı olmamız gerekiyor. Olgunlaşmasını bekleyeceğiz. İşten ayrılmışsak, yeni bir iş bulma anlamında akılcı düşünmemizde yarar var. Yeni bir atılımda bulunmak veya birilerine isteklerimizi kabul ettirmek pek kolay değil. Ancak yine de bu kavuşum, size cazibe katacaktır. İnsanların dikkatini çekmenizi sağlayıcıdır. Fakat neden şöyle değil de böyle diyerek olan bitenleri beğenmezlikten gelmek, kapris yapmak zamanı değildir. Mevcut durumları bilinçli inceleme vaktidir. İlişkinizi de bu bakış açısıyla ele almak yararlı olur.

Saat 22:55 Merkür-Pluto olumlu görünümü de sizler açısından faydalı etkidir. Merkür-Başak burcunda ilerlediğinden bir işin, bir projenin, bir planlamanın veya kafanızın içinde tasarladığınız bir durumun gayet faydalı bir şekilde yürürlüğe konulmasında yardımcıdır. Pluto sizin yöneticiniz olarak, insanlar üzerinde etkili olmanızda destekçiniz. Demek oluyor ki, harekete geçip güvenle ilerlemeye karar verirseniz gayet başarılı olabilirsiniz.

mynet


Saat: 00:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.