Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   7 Ocak 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/197937-7-ocak-2019-pazartesi-akrep-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 07.01.2019 11:02

7 Ocak 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
 
7 Ocak 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

:akrep:

Eviniz, iş yeriniz ve size ihtiyacı olan kişilerle ilgilenebilirsiniz. Bu arada yer değişikliği veya projeleriniz ile ilgili bazı değişiklikler gerektiren durumlar olabilir. Buna bağlı olarak araştırmalarınızı derinleştirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız ve yakınlarınıza projelerinizi anlatabilir ve onların desteğini isteyebilirsiniz. Bu arada heyecanınızı denetleyin ve sorunların üzerine gitmeyin. Yeni tanıştığınız kişiler ve farklı ortamlar sizi heyecanlandıracak. Projelerinizi en ince detayına kadar gözden geçirebilirsiniz ve bulduğunuz çözümler ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

Akrep Burcu Genel Durum
Şans sizin yanınızda! Elinizden geldiğince çalışmanız için size yeni fırsatlar, yeni bir enerji sağlayacak ve isteğinizi artıracak. Kafanızı toparlayın ve konsantre olun. Sevgilinizin yapmanızı önerdiği her şeye sadık kalmak zorunda kalacak, bu sayede sizin onun için elinizden geleni yaptığınızı anlamasını sağlamaya çalışacaksınız.

Akrep Burcu Kariyer Durumu
Yıldızlar sizi destekliyor ve niyetlerinize ulaşmanıza imkân verebilirler. Ancak çok saldırgan olmamaya ve önemli fırsatları kaçırma riskine girmemeye çalışın. Multimedya alanında çalışanlar anlık hataların dikkatlerini dağıtmasına izin vermeden ayaklarını yere sıkı sıkı basmalılar.


Saat: 13:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.