Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   20 Eylül 2013 Akrep Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/56087-20-eylul-2013-akrep-burcu-yorumu.html)

Ela 20.09.2013 12:05

20 Eylül 2013 Akrep Burcu Yorumu
 
20 Eylül 2013 Akrep Burcu Yorumu






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]






Bugün sosyal aktivitelerinizin oldukça arttığı bir gün olacak. Dostlarınızla buluşacak onlarla keyifli vakitler geçireceksiniz. Katılacağınız ortamlarla tanışacağını...z insanlarla hoş sohbetler yapacaksınız. Bugün tanışacağınız biri ile sağlam bir arkadaşlığın temellerini atabilirsiniz. Bugün aile büyüklerinizi arayacak , onları mutlu edeceksiniz.


Aşk Yaşamı : Etrafınızda hoşça vakit geçirdiğiniz bir sürü arkadaşınız var ama duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sevgilinizin uzakta olması ona karşı duyduğunuz özlemi arttırdığı gibi kuşku ve kuruntularla hayatınızı kendinize zindan ediyorsunuz. Bugün duygularınızı harekete geçirecek olaylar olabilir. Ondan alacağınız haberlerle içinizi karartan düşüncelerden kurtulabilirsiniz.

İş Yaşamı : Etrafınızdaki insanlara yardım etmeye çalışırken,kendi işlerinizi ihmal ediyorsunuz. Bu konuda amir durumundaki insanlardan eleştiri alabilirsiniz. Kendi sorumluluklarınızın dışına çıkmamaya çalışmalısınız.

Para Durumu : Sosyal hayatınızdaki gelişmeler, renklilik parasal durumunuzu etkileyecek. Gelirinizden çok giderleriniz olması muhtemel. Bu da sizde dikkat dalgınlığı yaptığı gibi sizi strese de sebep olacak.

Dikkat : Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz. Kendinizi çok yoruyorsunuz. Biraz dinlenmeye vakit ayırmalısınız.


Saat: 03:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.