Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Akrep (https://www.forumaski.com/akrep/)
-   -   02 Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/akrep/59041-02-ekim-2013-akrep-burcu-yorumu.html)

Ela 02.10.2013 12:13

02 Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu
 
02 Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Bugün oldukça sinirli ve gergin olacaksınız. Özellikler yakın çevrenizdeki insanlara bu gerginliği yansıtacaksınız. Onlara hak etmedikleri halde sert davranacak ve kalplerini kıracaksınız. Akşama doğru duygularınızı kontrol etmede biraz daha başarılı olacak ve kırdığınız yakınlarınızın gönlünü almak için girişimlerde bulunacaksınız. Eski bir dostunuzla telefonda uzun uzun g...örüşebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Aşk yaşantınızdaki gelişmeler beklediğiniz gibi devam etmemekte. Çok büyük hayalerle başladığınız aşk ilişkinizde hiçbir şey istediğiniz gibi değil. Bu durumun mutsuzluğunu bugün üzerinizde çok sık yaşayacaksınız.

İş Yaşamı : İş yaşantınızda da sinirliliğiniz ile tepki çekeceksiniz. Özellikle müşterilerinize karşı sergiledğiniz sert davraışlar sebebiyle amirlerinizden uyarı alabilirsiniz. Davranışlarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

Para Durumu : Parasal konularda beklemedesiniz. Bazı yatırımlar yaptınız ve bu yatırımlarla ilgili beklentileriniz var. Bugün yapmanız gereken bazı ödemeler olacak. Bu ödemeleri rahatlıkla yapacak ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

Dikkat : Bugün gerginliğiniz ve siniriniz ile birçok konuda olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kesinlikle kontrol etmelisiniz.


Saat: 13:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.