Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Oyunlar (https://www.forumaski.com/android-oyunlar/)
-   -   İsim Şehir Hayvan Online - Android Için Kelime Oyunu (https://www.forumaski.com/android-oyunlar/183362-isim-sehir-hayvan-online-android-icin-kelime-oyunu.html)

KaBuS 26.07.2016 08:15

İsim Şehir Hayvan Online - Android Için Kelime Oyunu
 
İsim Şehir Hayvan Online - Android Için Kelime Oyunu

Eskiden bir arkadaş grubu toplandığında kağıtları yırtar ve hemen İsim Şehir Hayvan Bitki oynamaya başlardık. Teknoloji geliştikçe bu tür oyunlar da ne yazık ki popülerliğini kaybetti. Ama hala ben İsim Şehir Hayvan Bitki oynamak istiyorum diyenler varsa İsim Şehir Hayvan Online uygulaması tam size göre.

Android platformundan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz İsim Şehir Hayvan Online, yüzlerce kelimelik arşivi ile birlikte sizi sınırsız bir eğlenceye davet ediyor. Online olmasından dolayı bilgisayara karşı değil tüm Türkiye'den insanlarla bu oyunu oynuyorsunuz.

İsim Şehir Hayvan Online oyununa giriş yapabilmek için ilk olarak Facebook hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Eğer Facebook hesabınızı bu oyuna bağlamak istemiyorsanız "misafir" girişi yapma imkanınız da var. Ama bu sefer başarılarınız ve sıralamanız tabloda gözükmeyebilir. Daha sonra ise oldukça eğlenceli bir oyun olan İsim Şehir Hayvan Online'ı oynamaya başlayabilirsiniz.

Kelimelerle aranız iyiyse ve kendinizi denemek istiyorsanız İsim Şehir Hayvan Online'ı oynayabilirsiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 16:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.