Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Oyunlar (https://www.forumaski.com/android-oyunlar/)
-   -   Guns Of Boom - Android Için Online FPS Oyunu (https://www.forumaski.com/android-oyunlar/184908-guns-boom-android-icin-online-fps-oyunu.html)

KaBuS 21.08.2016 11:20

Guns Of Boom - Android Için Online FPS Oyunu
 
Guns Of Boom - Android Için Online FPS Oyunu

Guns of Boom eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız size bolca eğlence sunabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz online alt yapıya sahip bir aksiyon oyunu olan Guns of Boom'da oyuncular takımlar halinde birbirleriyle savaşmaktalar. Herhangi bir hikayenin ve hedefin olmadığı oyundaki tek amacımız ise düşman oyuncuları yok ederek savaş alanının galibi olmak. Bu iş için birçok farklı silahı kullanabilmekteyiz.

Guns of Boom'daki çizgi roman tadındaki grafiklerinin göze oldukça hoş göründüğünü belirtmekte fayda var. Yüksek kaliteli graifklere sahip olan oyun hızlı ve yoğun aksiyon sunacak şekilde tasarlanmış. Oyunun kontrolleri oldukça zahmetsiz. Oyundak ullandığımız silahlar otomatik olarak ateş etmekteler. Bizim yapmamız gereken şey ise kahramanımızı yönlendirmek, nişan almak ve ihtiyaç duyduğumuz anlarda el bombası gibi ekipmanlarımızı kullanmak.

Guns of Boom'da oyuncular makinali tüfeklerin yanında pompalı tüfekler gibi yakın mesafede etkili silahları da kullanabiliyorlar. Eğer nişan alma yeteneklerinizi online olarak diğer oyunculara karşı test etmek isterseniz Guns of Boom'u kaçırmayın.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 10:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.