Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Oyunlar (https://www.forumaski.com/android-oyunlar/)
-   -   100 Turns - Android İçin Çöp Adam Oyunu (https://www.forumaski.com/android-oyunlar/184933-100-turns-android-icin-cop-adam-oyunu.html)

KaBuS 21.08.2016 19:53

100 Turns - Android İçin Çöp Adam Oyunu
 
100 Turns - Android İçin Çöp Adam Oyunu

100 Turns, hızlı oyunlardan keyif alıyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Göze hoş gelen, daha da önemlisi yormayan kaliteli görseller sunmasına karşın oldukça ufak boyutlu olan oyun Android tabletin yanı sıra küçük ekranlı telefonlarda da rahat oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Minimalist görsellere sahip aksiyon oyununda çöp adam yerine geçip dinamik yapıda platform üzerinde koşarak ilerliyoruz. Amacımız 100 dönüş yaparak bitiş çizgisine ulaşmak. Kulağa oldukça basit gelen anlatım ne yazık ki oynanışa yansımıyor. Üzerinde koştuğumuz platform ilerledikçe kendisini gösterdiğinden hangi yönden dönüş yapacağımızı birkaç saniye öncesinden görebiliyoruz.

Oyunun kontrol sistemi son derece basit. Çöp adam kendiliğinden koştuğundan size sadece platformun dönüş noktalarına geldiğinde dokunmak kalıyor. Tabii ki bunu 100 defa yapmanız gerektiğinden ve de oyunun temposu giderek yükseldiğinden fazla kolay olmuyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 17:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.