Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Uygulamalar (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/)
-   -   › Apowersoft Android Recorder - Android Cihazlar Için Ekran Kayıt Uygulaması (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/185982-apowersoft-android-recorder-android-cihazlar-icin-ekran-kayit-uygulamasi.html)

KaBuS 12.09.2016 04:58

› Apowersoft Android Recorder - Android Cihazlar Için Ekran Kayıt Uygulaması
 
› Apowersoft Android Recorder - Android Cihazlar Için Ekran Kayıt Uygulaması

Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın ekran videolarını kayıt etmenize yardımcı olan bir uygulama olan Apowersoft Android Recorder, sahip olduğu özelliklerle güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor.

HD olarak ekran videoları almanıza yardımcı olan Apowersoft Android Recorder, sahip olduğu özelliklerle güçlü bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Telefonunuzda oynadığınız her türlü oyunu kolay bir şekilde kayıt altına almanıza yarayan uygulama aynı zamanda mikrofonu da kontrol ederek sesinizi de kayıt edebiliyor. Bu nedenle oynadığınız oyunları kayıt altına alırken aynı zamanda yorumlarınızı da videoya dahil edebiliyorsunuz. Ön kamera ile kendinizi de kayıt edebilir ve kayıt durdurma-devam etme araçlarını da kullanabiliyorsunuz. Uygulama ile aldığınız ekran videolarının frame sayılarını, bit hızlarını ve görüntü kalitelerini kolayca ayarlayabiliyor ve kayıt ettiğiniz videoları anında paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama ile ekran görüntüsü de alabiliyorsunuz.

Öte yandan uygulamanın Windows ve Mac uygulamalarını da bilgisayarınıza indirerek telefonunuzdaki görüntüyü eş zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz. Apowersoft Android Recorder uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 15:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.