Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Uygulamalar (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/)
-   -   Lyreka - Android Cihazlar Için Müzik Ve Ses Uygulaması (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/186799-lyreka-android-cihazlar-icin-muzik-ve-ses-uygulamasi.html)

KaBuS 13.10.2016 00:13

Lyreka - Android Cihazlar Için Müzik Ve Ses Uygulaması
 
Lyreka - Android Cihazlar Için Müzik Ve Ses Uygulaması

Lyreka, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sayesinde şarkı sözlerini yorumlayabilir ve diğer insanlarla paylaşabilirsiniz.

Şarkıların içerdiği anlamları ortaya çıkarmaya çalışan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Lyreka müzik severlere hitap eden bir uygulamadır. Uygulamada şarkı sözlerini yorumlayabiliyor ve şarkıların anlamlarını keşfetmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca diğer insanların şarkılara yüklediği anlamları da okuyabiliyorsunuz. 40 binden fazla sanatçı, 800 binden fazla şarkı koleksiyonuyla Lyreka uygulaması aradığınızı mutlaak bulacağınız bir uygulamadır. Uygulamada profilinizi özelleştirebilir ve resimler de yükleyebilirsiniz. Uygulamadaki temel amaç şarkı sözlerini yorumlamak ve diğer insanların yorumladığı şarkıları görmek. Bu nedenle meraklı kişilerin ilgisini çekecek bir uygulamadır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Lavin 13.10.2016 00:17

Cevap: Lyreka - Android Cihazlar Için Müzik Ve Ses Uygulaması
 
Güzel bir uygulamaya benziyo müzikse ilgimi çeker : )


Saat: 19:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.