Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Uygulamalar (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/)
-   -   Apple Music - Android Için Apple Müzik Uygulaması (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/186836-apple-music-android-icin-apple-muzik-uygulamasi.html)

KaBuS 14.10.2016 01:16

Apple Music - Android Için Apple Müzik Uygulaması
 
Apple Music - Android Için Apple Müzik Uygulaması

Apple Music Android uygulaması 30 milyondan fazla yerli ve yabancı şarkıyı dinlememize izin veriyor. 3 aylık ücretsiz deneme süresi sunan müzik uygulamasında en yeni – hit parçaların ve albümlerin yanı sıra müzik uzmanları tarafından özenle hazırlanmış çalma listeleri, 7/24 yayın yapan Beats 1 radyo kanalı gibi sürprizler de karşımıza çıkıyor.

Apple’ın abonelik sistemiyle çalışan müzik servisini Android’de de görmek güzel ancak ilk etapta Türkiye’de kullanılama sunulmaması ve aile üyeliği için Mac veya iOS cihaz gerektirmesi hoş olmamış diyerek Apple Music’in getirdiklerine geçmek istiyorum. Android telefonunuzdan üyeliğiniz oluşturarak kullanmaya başlayabileceğiniz çevrimiçi müzik uygulamasıyla iTunes üzerinden satın aldığınız tüm şarkıları dinleyebilmenin yanında dinledikleriniz baz alınarak hazırlanmış şarkı önerilerine ulaşabiliyor, kendi çalma listelerinizi hazırlayabiliyorsunuz. Video klip izleme seçeneği şu anda mevcut değil ancak sonraki güncellemeyle o da kullanıma açılacaktır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 00:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.