Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android Uygulamalar (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/)
-   -   PlayStation App - Android Için Resmi PlayStation Uygulaması (https://www.forumaski.com/android-uygulamalar/188692-playstation-app-android-icin-resmi-playstation-uygulamasi.html)

KaBuS 30.11.2016 22:03

PlayStation App - Android Için Resmi PlayStation Uygulaması
 
PlayStation App - Android Için Resmi PlayStation Uygulaması

PlayStation App, Sony tarafından yayınlanan resmi PlayStation Android uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak yayınlanan uygulama yeni nesil PlayStation 4 oyun konsolunuzu uzaktan yönetmenize ve PS4 oyunları ile ilgili olarak sosyal paylaşımlar yapmanıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca oyun konsolunuzu kullanırken işinize yarayabilecek ek özellikler de PlayStation App ile birlikte sunulmaktadır.

PlayStation App'ın sunduğu hizmetlere ve yardımcı araçlara göz atacak olursak:

PlayStation 4 oyun konsolunuza evde değilseniz bile oyun indirebilirsiniz. Android cihazınızdan PlayStation Store üzerinde arama yapabilir, en yeni ve en gözde oyunları ve indirilebilir içerik gibi eklentileri seçerek PlayStation 4 oyun konsolunuza indirebilir ve eve döndüğünüzde oynanmaya hazır olmalarını sağlayabilirsiniz.
Arkadaşlarınızla uygulama aracılığıyla sohbet edeblir, oyunlar hakkında özel bildirimler ve davetler alabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızın oyunlarına katılabilir veya kendi oyununuza katılmaları için davet gönderebilirsiniz
PlayStation App sayesinde uygulamanın yüklü olduğu Android cihazınızı PlayStation 4 sisteminizin ekran klavyesi olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede mesajlaşma ve klavye girdilerini kolay bir şekilde Android cihazınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz
Ücretsiz bir uygulama olan PlayStation App'ın tüm özelliklerinden yararlanabilmek için Sony Entertainment Network hesabınızın olması gerekmektedir.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 09:22

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.