Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Android (https://www.forumaski.com/android/)
-   -   Galaxy S4,S III ve Note II için Android 4.3 Güncelleme Programını Onaylıyor (https://www.forumaski.com/android/58607-galaxy-s4-s-iii-ve-note-ii-icin-android-4-3-guncelleme-programini-onayliyor.html)

BlackMarlboro 30.09.2013 02:29

Galaxy S4,S III ve Note II için Android 4.3 Güncelleme Programını Onaylıyor
 
Samsung’un Android 4.3 güncellemesi için uzun bir süredir çalışmalar sergilediği biliniyor. Kimi telefonlar için Android 4.2.2 güncellemesini sağlanamayan stabilite sebebiyle atlamak zorunda kalan Güney Koreli üretici, elde edilen bilgi ve belgelerden anlaşıldığı üzere ekim ayı içerisinde Android 4.3 güncellemesinin dağıtımına başlayacak.




Samsung ile yakın ilişkiler içerisinde olan SamMobile, bir süre önce bir güncelleme takvimi açıklamış ve bu yönde umutlu haberler aktarmıştı. Fransız taşıyıcı SFR’nin yayınlamış olduğu resmi güncelleme programı ise SamMobile‘ı onaylar nitelikte.

Belgeye göre Samsung beklenildiği gibi güncellemenin dağıtımını ilk olarak ekim ayı içerisinde Galaxy S4 için başlatacak. Kies ve FOTA (şebeke) üzerinden dağıtımı gerçekleşecek güncelleme, kasım ve aralık döneminde ise Galaxy S III ve Galaxy Note II modellerine sunulacak. Özellikle Galaxy Note II cephesinde büyük ölçekli bir güncelleme uzun süredir bekleniyor.

Samsung güncellemeleri tarih noktasında bölgesel farklılıklar gösterebilir. Özetle Galaxy S4 güncellemesinin ilk olarak bir Avrupa ülkesinde başlaması bekleniyor. Kim bilir ülkemize ulaşması kasım ayını bulabilir.

Galaxy Note ve Galaxy S II cephesinde ise sessizlik devam ediyor. Her iki telefon için de Android 4.3 ile resmi desteğin kesilmesi bekleniyor. Tabi Android 4.3 desteğinin sunulmaması ihtimalini de sanırım göz önünde bulundurmak gerekir.

NoPasaran 05.11.2013 22:53

Cevap: Galaxy S4,S III ve Note II için Android 4.3 Güncelleme Programını Onaylıyor
 
S3 için Avrupada güncelleme çıktı..


Saat: 15:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.