Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anime - Çizgi Film Tanıtımları (https://www.forumaski.com/anime-cizgi-film-tanitimlari/)
-   -   Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (https://www.forumaski.com/anime-cizgi-film-tanitimlari/29215-bakumatsu-kikansetsu-irohanihoheto.html)

Jaqen 05.04.2013 17:06

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
 
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Anime Adı : Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Anime Türü : Aksiyon Fantastik Tarihi Dram
Bölüm Sayısı : 26 / 26
Yapım Yılı : 2006


Özet;

868 Baharı, Tokugawa Hanedanlığın son yılları; Bakumatsu dönemi. Batılaşmanın etkisi ile Tokugawa Hanedanlığı, gücünü yavaş yavaş yitirmektedir. İç savaş tehdidi, karmaşa ve politik çekişmeler, yaklaşan bir devrimin habercisi gibidir. Tüm bunlar yaşanırken ortaya bir güç “Hasha no Kubi” çıkar. Her kim ona sahip olursa, tüm ülkeyi yöneteceği söylenmektedir. Bazıları çıkarları için, bazıları intikamları için ona sahip olmak istemektedir. Fakat, başka bir güç de, gölgeler içinde ona karşı durmaktadır. Bu iki güç arasındaki mücadele, tarihin akışını etkileyecektir.

Akizuki Yojiro; gezgin bir ronindir. Yokohama ayrılmış bölgesinde bir tiyatro grubu ile karşılaşır. Esrarengiz oyun yazarı Yuyama Kakunojo, Ebisu no Zukin, Shiranui Kozo, Zagashira, Kakashi no Keishin ve Sensei Ibaragi Sotetsu’dan oluşan ve sürekli yolculuk halindeki bu grubun asıl amacı, her biri farklı sebeplerden oluşan intikamlarını almaktır. Yojiro, düşmanlarına karşı kılıcını kullanabilmeleri için onlara katılır


Saat: 03:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.