Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Bebeklerde Karın Ağrısına Ne İyi Gelir? (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/110240-bebeklerde-karin-agrisina-ne-iyi-gelir.html)

Perii 21.05.2014 09:47

Bebeklerde Karın Ağrısına Ne İyi Gelir?
 
Bebeklerde Karın Ağrısına Ne İyi Gelir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hayatın neşe kaynaklarından biri olan bebekler, çok hassas canlılar olarak dünyaya gelmektedir. Yediklerinden giydiklerine kadar dikkatli davranmak, bebeklerin çok daha uygun koşullarda gelişmesine yardımcı olacaktır. Bebeklerin karın ağrısı çekmeleri, kimi zaman doğal karşılanması gereken bir durumdur. Genellikle gaz sıkışmasından dolayı oluşan bu ağrıları gidermek için bebek masajı uygulamak gerekecektir. Bebeklerin birkaç ay geçene kadar bu problemle karşılaşmaları çok normaldir. Sindirim sisteminin tam olarak işlevini yerine getirmemesi, gaz sıkışması problemini, dolayısıyla karın ağrısını beraberinde getirecektir.
Bebeklerde Karın Ağrısı Nedenleri Nelerdir?

Bebeklerin gaz sıkışmasından dolayı yaşadıkları karın ağrıları, basit masaj teknikleriyle giderilebilmektedir. Her karın ağrısının bu sebepten ortaya çıkacağı da düşünülmemelidir. Sürekli ve şiddetli karın ağrısı, kimi zaman hastalıkların habercisi olabilir. Çok nadir olarak görülse de karın ağrısının sebebi apandisit dahi olabilir. Ağrının şiddetli ve kronik hale gelmesi, doktora başvurmanız gerektiğini işaret etmektedir. Onun haricinde norma karın ağrısının çözümü, yukarıda da bahsedildiği üzere bebek masajından geçmektedir.


Saat: 10:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.