Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Annelerin Burçlarına Göre Hediye (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/180480-annelerin-burclarina-gore-hediye.html)

Ada 02.05.2016 14:17

Annelerin Burçlarına Göre Hediye
 
Annelerin Burçlarına Göre Hediye
Anneler Günü için annenize ya da eşinize ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? O zaman Hande Kazanova'nın burçlara göre annelerin sevdiği hediye önerileri tam size göre!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu:
Eğer anneniz Koç burcuysa ona kendini rahat ve konforlu hissettirecek hediyeler alabilirsiniz. Ateşli bir burç olan Koç anneleri yerlerinde duramaz, sportif aktiviteler, gün içinde yapılacak alışverişler onların çok hoşuna gider. O yüzden annenize hediye seçerken onun enerjisini ve gücünü yansıtacak hediyeler seçmeniz yerinde olacaktır. Çarpıcı spor malzemeleri, enerjisini gösterecek değişik bluz ve pantolonlar, değişik ve etkileyici mumlar, topuklu şık ayakkabılar, kırmızı rujlar, makyaj malzemeleri, saçlarını ön plana çıkartacak şapkalar, bereler hoşlarına gidecektir.

Boğa Burcu:
Boğa burcu anneleri, iş annelik olunca her zaman ağır işçilerdir. Koruyucu ve çocuğunu çok düşünen bu burcun annelerini bu özel günde, güzel ve havadar bir restorana götürmek en doğrusu olacaktır. Doğal ve rahat şeyleri sevdiklerinden, dokunma duyguları yüksek olduğundan kaşmir, yün, ipek veya pamuklu bluzlar, hırkalar, toprak tonlarında ayakkabılar, çantalar, onun tonlarına uygun yumuşak ruj ve allıklar, parfüm, güzel bir buket çiçek onu bu anneler gününde çok mutlu edecektir. Bahçe dekorasyonuna olan düşkünlükleri, bahçeleri için uygun olan bir eşya veya objeyle tamamlanabilir.



İkizler Burcu:
Aktif, hızlı ve sosyal olan İkizler annelerini şaşırtmak diğer burçlar kadar kolay olmayabilir. O duygusal yapısını göstermeyen bir annedir. Eğer ona harika bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız sevdiği arkadaşlarıyla, dostlarıyla bir arada olacağı bir ortam ayarlamanız yeterlidir. Ona vereceğiniz güzel çiçekler, yeni model bir telefon, sevdiği yazarın yeni çıkardığı bir kitap veya istediği bir konsere alınacak biletler onu çok mutlu edecektir. Seyahate yönelik alınacak çantalar, bavullar bu annenin vazgeçilmezlerindendir. Yine kaç yaşında olursa olsun kırtasiye malzemelerine bayılır. Güzel bir mp3 çalar, çalışan anneniz için alacağınız bir organizer, akik veya kehribar taşından yapılmış bir yüzük veya kolye yine onun seveceği hediyelerden olacaktır.


Yengeç Burcu:
Şefkat dolu, tatlı, geleneksel, farklı olan annenizi mutlu etmek istiyorsanız, geçmişine bağlı olan annenizi sevdiği bir alışveriş merkezine götürebilir ve evi için alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Ona alacağınız hediyeler; antika ev eşyaları, resim çerçevesi, küçük ev aletleri, inci kolye veya yüzük, fotoğraf albümü yada makinesi, sabunlar, mumlar ve onu saran sıcacık, yumuşacık bluzlar olmalıdır. Dantel yine Yengeç burcu annenizi sevindirebilir. Geçmişe çok bağlı olan Yengeç burcu annelerine kendi çocukluk resminizi değişik bir tarzda çerçeveletmek ve hediye etmek onu çok mutlu eder.

Aslan Burcu:
Gösterişi ve büyük eşyaları çok seven Aslan burcu anneleri kendi değerlerini ortaya çıkaracak hediyeleri çok sever. Onun anneler gününü kutlamayı sakın es geçmeyin, çok kırılırlar. Ona alınacak en güzel hediyeler pahalı görünen hediyeler olacaktır. Altın bir ince bilezik, kolye, küpe, üstünde taşlar bulunan taçlar, gösterişli çiçekler, büyük ve dekoratif mumlar, şamdanlar, resimler, ona uygun makyaj malzemeleri, saten veya dantel fırfırlı bluzlar, yüksek topuklu ayakkabılar, çikolata favorileridir. Ona ne alırsanız alın, hediyenizi gösterişli ve görkemli bir pakete sarmayı unutmayın.

Başak Burcu:
Ev işlerine ve hizmete düşkün Başak anneleri fazla masraflı olacak her şeyden kaçınmayı severler çünkü ekonomik davranmak onların doğalarında vardır. Bu burcun annesine vereceğiniz en güzel hediye onların zamandan kazanmasını sağlayacak hediyelerdir. Bir organizer, ev içerisinde kullanılacak küçük ev aletleri, tencere setleri, işini kolaylaştıracak düdüklü tencere, küçük sade bir el cüzdanı, pastel tonlarda tişört ve bluzlar, mutfak önlüğü seçenekleriniz arasında olabilir. Çalışan bir anneniz varsa klasik kesim ceketler, pantolonlar ve gömlekler seçenekleriniz arasında yer almalı.

Terazi Burcu:
Sosyal ve tatlı, herkesin annesi olan annenizi bu anneler gününde sevindirmek istiyorsanız güleryüzünüzle hareket etmelisiniz. Onu düşündüğünüze dair bir kart, eve yollanan çiçekler, şık bir restaurantta yenilecek bir yemek, galalar, sergiler, bir spa merkezinde geçirilecek güzel vakitler annenizi memnun edecektir. Renkleri ve lüksü seven Terazi anneleri güzel görünen hediyelerden çabucak etkilenecektir. Banyo malzemeleri, spa aletleri, makyaj malzemeleri, saç bakım setleri, parfüm yine Terazi annesinin seçimleri olabilir. Birden fazla ayakkabı ve çanta seçeneği olan bu aktif annelere, renkli ve değişik tarzda ayakkabılar ve çantalar alabilirsiniz. Yine takılar onun vazgeçemedikleri arasında yer alır.

Akrep Burcu:
Sadece anneniz değil, sizin herşeyiniz, öğretmeniniz, arkadaşınız ve sırdaşınız olan bir akrep anneniz varsa onu güzel bir akşam yemeğine götürebilir, eski günlerden konuşarak güzel vakit geçirebilirsiniz. Orkideler, kaktüsler, özel bahçe çiçekleri onun çok hoşuna gidecektir. Yine bornoz, kokulu mumlar, gümüş materyaller, takılar, koyu renk elbise ve bluzlar, sehpalar, şık içki bardakları, yılan derisi cüzdan, yıllık veya ajanda ilgisini çekebilir. Sırları seven, gizemli duran annenize hayatınız hakkında merak ettiği bir sırrınızı paylaşarak onu çok mutlu edebilirsiniz.

Yay Burcu:
Gezmeyi, dolaşmayı ve bilgiyi paylaşmayı seven bir Yay burcu anneye sahipseniz çok şanslısınız. Gezmeyi seven annenizi o gün, seveceği kır pikniklerine, etrafta yeşillik ve çiçeklerin bulunacağı yerlere götürebilirsiniz. Seyahatle ilgili biletler, gezi planlamaları, seyahat çantaları çok hoşuna gidecektir. Çok sevdiği bir sanatçının cdsi, güzel kokan parfümler, spor bir bluz, pantolon, rahat spor veya ortopedik ayakkabılar ilgisini çekecektir.

Oğlak Burcu:
Anneniz bir oğlaksa geleneksel, sorumluluk sahibi ve ciddi bir insandır. Özel günlere önem verir ve bu günlerde takdir görmek ister. Şık bir yaka iğnesi, broşu, inci kolye, mücevherli saatler, çerçeveler ve ajandalar onu mutlu edebilir. Sofistike bir tarzları olduğu için iş hayatlarına uyacak değerli kalemler, planlayıcılar işlerini rahatlıkla görür. Anneniz bir ev hanımıysa günlük ve rahat edeceği ev kıyafetleri yine ona alınacak hediyeler arasında yer alabilir.

Kova Burcu:
Kova Burcu bir anneniz varsa ondan normal anneler gibi davranmasını beklemeyin. Heyecanlı, farklı ve değişik olan anneniz sizi diğer annelerden daha farklı ve kendine has bir metotla büyütmüştür. O yüzden ona onu heyecanlandıracak hediyeler vermelisiniz. Sizin yapacağınız bir resim, kendi imzanızın olduğu yaratıcı bir iş onu fazlasıyla mutlu eder. Beraber gidilecek bir sinema, tiyatro, resim sergisi keyfili bir gün geçirmenize neden olabilir. Değişik, şapkalar, bereler, fularlar, bluz ve ayakkabılar yine annenizin ilgisini fazlasıyla çekecektir. Ona verilecek hediyelerden biri de hediye çeki olabilir.

Balık Burcu:
İyi kalpli ve tüm dünyaya şefkat dolu gözlerle bakan Balık anneleri fantastik ve yaratıcı hediyelere bayılırlar. Aromaterapi masajları, yağları ve kokuları annenizi hayatın zorluklarına karşı koruyacaktır.Yasemin çiçekleri ve parfüm niteliği ağır olan çiçekler onların favorisidir. Yine parfümler, banyo malzemeleri, ayakkabılar, sandaletler, terlikler onların hoşuna gidecek hediye tercihleri olabilir. Yoga, dans etkinliklerine alınacak biletler, takılar, makyaj malzemeleri, tablolar, sizin yapacağınız bir resim onları mutlu edecektir.


Saat: 11:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.