Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Annelik meslek midir ? (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/87844-annelik-meslek-midir.html)

Perii 29.01.2014 01:39

Annelik meslek midir ?
 
Annelik meslek midir ?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Bu dünyada annelikten daha yorucu, daha yıpratıcı, daha zorlayıcı olan bir iş olabildiğine inanamayız. Ama bu dünya da ayrıca annelikten daha zevkli, yaşadığı her derde bin çeken zevkli bir iş daha yoktur. Annelik öylesine kutsal bir meslek ki karşınızdaki bebeği milim milim inşa ederek en iyiyi ve en güzelini yapmaya çalışırsınız.
Annelik tüm işlerden daha meşakkatlidir. Her iş gibi bir başlama mesaisi yoktur. Bazen sabahın beşinde başlar bazen de hiç bitmeyen geceden kalma devam eden mesailer. Öyle yemek arası zaman dilimleri de yoktur. Yiyemediğiniz gibi her an yedirmeye çalışırsınız.
Nasıl olsa tüm işlerim bitti, eve gidip dinleneyim deme gibi bir lüksünüz de yok. Siz her an canlı her an atik olmalısınız. Karşınızda ki hayatı yeni öğrenmeye çalışan bir stajyer gibidir. Sürekli meraklı, sürekli araştırmacı.
Ne kadar yorgunluk verirse versin, hep istenerek ve hiç şikayetsiz çalışılır. Sürekli mesailer yaşanır ama karşılığı tek bir gülümsemedir o da her şeye değer. Bu sebeple anneliği meslek olarak görmeyenler bir kez daha düşünsünler deriz.
Annelik ne beğenilmeyip çöpe atılan projelere benzer, ne de olmadı baştan işlerine. Hata yer vermeden en iyisi en güzeli için çalışır durur anne. Tam zamanlı ama sigortasız. Tam zamanı ama gönüllü. Kısaca annelikten daha önemli bir meslek bu yeryüzünde asla yoktur olamazda


Saat: 10:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.