Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Bebeğimin Kız Mı Erkek Olduğunu Nasıl Anlarım (https://www.forumaski.com/anne-ve-cocuk/90266-bebegimin-kiz-mi-erkek-oldugunu-nasil-anlarim.html)

Perii 14.02.2014 00:15

Bebeğimin Kız Mı Erkek Olduğunu Nasıl Anlarım
 
Bebeğimin Kız Mı Erkek Olduğunu Nasıl Anlarım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bebeğinizle ilgili belki de en çok merak ettiğiniz konu bu değil mi? Gerçekliği ispatlanmamış olsa da bu konuda pek çok inanış var...

Kız mı, yoksa erkek mi? Yanıtı öğrenmek için can atıyorsunuz! Hem böylece isim arayışlarına başlayabilir, odasının dekorasyonu için girişimlerde bulunabilir, bebeğinizin gardırobu için minik minik alışveriş turlarına çıkabilirsiniz. Bu sorunun cevabı için yaklaşık 16’ncı haftayı beklemeniz gerekiyor olabilir. Peki bu arada yıllardır süregelen inanışlara göz atmaya ve eğlenceli tahminler yapmaya ne dersiniz?

Karın şekli
Arkanızdan bakıldığında hamile olduğunuz anlaşılmıyorsa, bebeğinizin erkek olacağı şeklinde yorumlar duyabilirsiniz. Çünkü anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bebeğin erkek olacağına, yana doğru yayılırsa da kız olacağına yoruluyor.

Kızıl gölge
Güneşe çıktığınızda saçlarınız kızıllaşıyor mu, dikkat edin. Çünkü bu durumda bebeğin kız olacağı söyleniyor.

El falı
Çantanızda el kremi olmadan yaşayamıyorsanız, elleriniz sürekli kuruyup çatlıyorsa, bebeğiniz erkek olabilir! Elleriniz yumuşak ve nemli olursa da kız olacağı inanışlar arasında.

Kilo yarışı
Hamilelik haberini aldığınızdan beri eşiniz de sizinle birlikte kilo mu alıyor? Kilo konusunda eşiniz sizinle yarışıyorsa, bebeğin erkek olacağı söyleniyor.

Tek mi, çift mi?

Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirliyor. Eğer bunların her ikisi de, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız!

Yayvan burun
Anne adayının burnunun büyümesi ve genişlemesi bebeğin erkek olacağına yorumlanıyor.

Çin doğum tablosu
Bu yöntemde hamile kaldığınız yaş ve ay önemli. İnternette ‘Çin doğum tablosu’ yazarak ararsanız, tabloyu bulabilirsiniz.

Mide bulantısı
İlk üç aylık dönemdeki mide bulantıları ve kusmalara göre yapılan yorumlar da var. Buna göre mideniz çok bulanıyorsa kızınız olabilir.

Anahtar
Bu inanışı hamile bir arkadaşınızda deneyebilirsiniz. Ona bir anahtar uzatın, ince tarafından tutarsa bebeğinin kız, kalın tarafından tutarsa bebeğinin erkek olacağı inanışlar arasında.

Ayna ayna söyle bana!
Bir inanışa göre hamilelik sizi güzelleştirdiyse, bebeğiniz erkek. Eğer cildiniz bozulduysa ve güzelliğinizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız bebeğiniz büyük ihtimalle kız... Çünkü kız bebeklerin annesinin güzelliğini aldığına inanılıyor.


Saat: 14:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.