Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aşk - Şiir Dünyası (https://www.forumaski.com/ask-siir-dunyasi/)
-   -   Yine de sen bir avuç içi yakınlığımdaki kapıyı anahtarsız açamadın (https://www.forumaski.com/ask-siir-dunyasi/95508-yine-de-sen-bir-avuc-ici-yakinligimdaki-kapiyi-anahtarsiz-acamadin.html)

Jineps 05.03.2014 16:51

Yine de sen bir avuç içi yakınlığımdaki kapıyı anahtarsız açamadın
 
Yine de sen bir avuç içi yakınlığımdaki kapıyı anahtarsız açamadın !

Siz hiç sevdiğiniz adamın hayallerini dinlerken isminizin bir kere bile geçmediğini duydunuz mu ? Siz hiç sevdiğiniz adamın hayallerinde başka bir kadından "oğlunun" olduğunu ama sizinle olacak çocuklarının aklının ucunda dahi olmadığını fark ettiniz mi ? O anlardaoracıkta öldürmek yerine ölmek istediniz mi ?! Siz bütün bunları duya...rken içten içe o adam için sevindiniz mi peki ? Peki siz bütün bunlara rağmen o adama kızmadan durabildiniz mi yanı başında ? Tüm bunları bir kenara itip sadece onun gözlerinde kalmayı başarmak için tüm gücünüzü toplayarak kaderin karşısında kadınlığınıza silah çektiniz mi ? En korkmanız gerektiği anlarda sırf adı var diye sakinleşip kıyılarının hayalini sevdiniz mi o adamın ?...

Ben... Ben gitmeliydim ama fena halde kalmışım galiba !?..

Bazen avucumdan aşağı bir nehir akıyor diyorum; yine içinde kaldım ! Son vuruşu yapıp kaybetsene beni ! Çünkü sen bana bakınca yer ayağımın altından kayıyor.. Çünkü sen bana öyle yüksekten seslenince kalbim yer değiştiriyor..

... Yine de sen bir avuç içi yakınlığımdaki kapıyı anahtarsız açamadın !
Evsiz kaldım.



Elif Yaren


Saat: 06:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.