Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aşka Dair Herşey (https://www.forumaski.com/aska-dair-hersey/)
-   -   Ayrılmadan Önce Kendinize Bunları Sorun. (https://www.forumaski.com/aska-dair-hersey/33417-ayrilmadan-once-kendinize-bunlari-sorun.html)

Dua 22.05.2013 00:09

Ayrılmadan Önce Kendinize Bunları Sorun.
 
İlişkinizin son zamanlarda iy gitmiyor ve ayrılmayı düşünüyorsunuz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

- Yalnızca kızgın mıyım?
Sakinleşin ve kararınızın duygusal olup olmadığını anlamaya çalışın. Yalnızca kızgın mısınız yoksa gerçekten bitirmek istiyor musunuz? Kızgınken ayrılık kararı vermek çok daha kolaydır.

-Bu işi yürütebiliyor muyuz?
Birlikte bu işi yürütebiliyor musunuz? Ya da daha önemlisi yürütmek istiyor musunuz? Bu, ancak partnerinizle iletişim içinde doğru olarak yanıtlayabileceğiniz bir soru. Karşılıklı problemleri ve çözüm yollarını konuşun.

-Doğru bir süreçten mi geçiyorum?
İlişki problemlerinizi değerlendirirken, kafanızda kurduklarınıza çok da inandırmayın kendinizi. Ayrıca hayatınızdaki mutluluktan nasıl tamamen ilişkinizi sorumlu tutamayacaksanız, mutsuzluktan da ilişkinizi sorumlu tutamazsınız. Bu yüzden kendinizle de yüzleşin ve en doğru kararı almaya çalışın.

-Neye ihtiyacım olduğu konusunda yeterince açık mıyım?
Erkekler, biz kadınlar gibi değil, bu yüzden her şeyi en açık şekilde ve en ince detayına kadar anlatmazsak arada iletişim problemleri yaşanabiliyor. İlişkinizden ne istediğiniz konusunda kendinizi yeterince açık ifade ettiğinizden emin olun.

-Pişman olur muyum?
Ayrıldıktan sonra pişman olup olmayacağınızdan emin olmalısınız. Bekar bir yaşam sürmeye başlayınca, hayatınızda olacak değişiklikler sizi mutlu edecek mi ya da keşke yapmasaydım mı dedirtecek. Çünkü ayrılığınızdan pişman olmanız, hayata devam etmenizi zorlaştırır.


Saat: 16:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.