Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   19 Nisan 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/aslan/151371-19-nisan-2015-pazar.html)

Şekerpare 19.04.2015 09:21

19 Nisan 2015 Pazar Aslan Burcu
 
:aslan:


19 Nisan 2015 Pazar Aslan burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 19 Nisan 2015 Pazar günü Aslan burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili Aslan, Merkür’ün konuşmalarını etkileyici kılması mümkün. Arkadaşlarının arasında ara bulucu olabilirsin. İletişim kurmak için harcadığın paralara dikkat etmelisin. Kazanç ve kayıpları bir arada yaşayabilirsin. Gereksiz tüm harcamaları kesip birikim yapmaya çalışmalısın. Ailenle baş başa verip halledilmez gibi görünen işleri konuşmalısın.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu


Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir. Önümüzdeki iki günü bu durumun bilincinde planlamanın faydasını görebilirsiniz. Günlük burç yorumları

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu


Hafta sonu olmasına karşın bir şeyler yapmak, çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Bugün oldukça kararlısınız.


Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu


Bugün girdiğiniz ortamlarda sesinizi biraz fazla yükseltme ihtimaliniz var. Görüşlerinizi kabul ettirmek için fazla ısrarcı olmayın. Çok fazla konuşmak ve diğerlerini bastırmak sizi haklı çıkarmaz. Dinlemeyi de ihmal etmeyin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu


Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu


Kartınız Felaket... İlişkilerinizi batağa sürüklüyor gibi bir haliniz var ve bundan pişmanlık duymuyorsunuz. Karakteriniz ve benliğiniz sizin için her şey. Egolarınız çok baskın.


Saat: 02:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.