Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 6 Mayıs 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/aslan/152447-aslan-burcunda-bugun-6-mayis-2015-carsamba.html)

DeRDeST 06.05.2015 09:05

Aslan Burcunda Bugün - 6 Mayıs 2015 Çarşamba
 
Aslan Burcunda Bugün - 6 Mayıs 2015 Çarşamba

:aslan:

Sevgili Aslanlar saat 01:32 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, çevremizdeki kişilerle uzlaşı içinde olmak, bastığımız yeri bilmek, ilişkilerimizde dikkatli olmamız gerekiyor. Herkesin sizin gibi düşünmeyeceğini unutmayalım. Yakınımızda bulunan kişilerle adil ve tarafsız bir şekilde ilişkilerimizi düzenleyelim. Dış çevrelerde sabırsız davranmayalım. Risk altına girecek sözler sarfetmeyelim.

Saat 07:47 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, aşk hayatımız ve güzel olan her şeyin zevkine varma yönünde etkileyicidir. Ancak özel hayatımızda bizi rahatsız eden konular varsa akşam saatlerinde bunları düşünmeden edemeyiz.

Saat 10:11 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, hangi konuda olursa olsun, üzerinizde baskı kurabilecek her şeyden kurtulma arzunuzu gösteriyor. Kişi kendi kendine yetmekten yana. Ancak şöyle bir baktığında kurallara uymak zorunda kaldığını ve alışkanlıkların kimi zaman kendisini çember içine aldığını düşünüyor. Moralimizin, sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmamalıyız.

Saat 15:45 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta mutlu olmak, sevdiklerimiz tarafından yüreklendirmek istiyoruz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Daha cesaretli olursunuz. Jüpiter size olumlu bir destek sunuyor. Moralinizi yükseltiyor ve sizi başkalarına karşı itibarlı kılıyor.

Saat 23:45 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.