Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/aslan/153665-aslan-burcunda-bu-hafta-18-24-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 18.05.2015 10:32

Aslan Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015
 
Aslan Burcunda Bu Hafta - 18-24 Mayıs 2015

:aslan:

AŞK VE İLİŞKİLER

18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür, ikizler burcunda gerileyecek. Sosyal ilişkilerimizin gözden geçirilme süreci olarak kıymetlidir. Eski arkadaşlar, eski dostlarla bir araya gelme yönünde olumlu, ancak yeni bir ilişkiye adım atmak, yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir, nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım. Hayat devam ediyor tabii ki, belki de sorunlu bir beraberliğimiz vardı veya sosyal ilişkilerimiz problemliydi. İşte şimdi bunları içsel anlamda gözden geçireceğiz. Belki de kafamıza fazla takmıştık bir takım konuları veya umursamamıştık. Tekrar ele aldığımızda bütün bunların ardındaki nedenlere ulaşabiliriz.

İŞ VE KARİYER

18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatımızla ilgili konularda güvende olmak, yarınlarımızı garanti altına almak, huzurlu, gelecek vadeden bir işte çalışmak arzumuzun göstergesidir. Maddi ve manevi anlamda ayaklarımızın yere bastığı işleri tercih ederiz. Kazançlı çıkmaktan yanayızdır. Bu Yeniayın oluştuğu ve etkili olacağı dönemde Merkür geri harekette olacak. Bu da gösteriyor ki, girişimde bulunmak, kendimizi ifade etmek, bir an önce her şeyin istediğimiz şekilde gelişmesini umut etmekten yanayız. Ancak tabii ki araştıralım, soruşturalım, hangi alanda yetenekliyiz, hangi işler bizim için uygundur bir bakalım. İş bulmadan işten ayrılmayalım. İş olsun da ne olursa olsun diyerek kararlar vermeyelim.

PARA

18-24 Mayıs arası: Merkür geri hareketi, kazanç evimizin yöneticisi olduğu için, geri hareket dönemi olan 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında hesabımızı iyi yapmak, gelir-gider dengemizi oturtmak, risk faktörünü göz önüne alarak düşünmek yönünde kıymet taşıyor. İşini bilen kaptan derler büyüklerimiz. Sizin için de bu söze uygun davranma zamanıdır. Nasıl ve hangi alanlarda kazanç elde edebiliriz, nelere para yatırabiliriz, hangi projeler gelir getirici olur, hangi işlerden, alanlardan kaçınmak gerekir, bütün bunlar için piyasanın durumunu izlemekte yarar var. Alış-satış, ticaretle ilgili anlaşmalar, evraklar, hesaplar gözden geçirilmelidir. Bilmediğimiz sularda yüzmeyelim. Güvence unsurunu gözetelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 13:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.