Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/aslan/154209-aslan-burcunda-bugun-22-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 22.05.2015 07:34

Aslan Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma
 
Aslan Burcunda Bugün - 22 Mayıs 2015 Cuma

:aslan:

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz, iki önemli görünümün etkisi altında başlıyor. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığıdır. İç dünyamızda huzursuz olabiliriz. Bir yandan ilişkimizle alakalı meselelerde hassasız, geçmişe dönük düşünmekteyiz, belki de sakin bir liman arayışımız yüksek. Diğer yandan hayatımızla ilgili konularda neyin nasıl gerçekleştirmemiz gerektiğini tam tespit edemiyoruz. Hatta bazılarınız ortada olmayan bir kişiye veya imkansız bir aşka tutkulu ve takıntılı bir şekilde bağlanabiliriz. Hangi konuda olursa olsun, sanki kaygan bir zeminde gibiyiz. Zaman durmuş gibi. Günü huzurlu geçirmek için benim tavsiyem, geri dönülmesi zor kararlar vermekten kaçınmanızdır. Çünkü sonunda üzüleceksek bu kararın ne anlamı olabilir ki? Onun için biraz daha düşünmekte fayda görüyorum.

Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, size hedeflerinizi gerçekleştirme, sosyal faaliyetlerinizi güçlendirme, isteklerinize göre hareket edebilme kuvveti veriyor. Özgür olmak, kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeden, gönlünüzce bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bu görünüm sayesinde, arzu ettiğiniz her şeyin peşinden koşarken, tabii ki Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım. Görüştüğümüz insanlara, verdiğimiz sözlere veya bize sunulanlara dikkat etmeyi de unutmayalım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 14:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.