Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/aslan/154905-aslan-burcunda-bu-ay-para-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 13:19

Aslan Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015
 
Aslan Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015

:aslan:

1-7 Haziran arası: Yay burcunda 2 Haziran tarihinde oluşacak Dolunay, kredi kartı harcamaları, eş veya ortaklaşa paylaşımların daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Ortağımız veya eşimiz nedenli harcamalarımız artabilir. 3 Haziran tarihindeki görünüm, maddi kazanç elde etme yönündeki görüşmelerin işaretçisidir. Bunlar olumlu yönde gelişebilir. Sorumluluklarımızın farkında olacağımız 6 Haziran tarihindeki görünümleri yararlı buluyorum.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında düz olarak seyrini sürdürecek Merkür, fikirlerinizi ifade edebilmeniz için size destektir. Geri hareket döneminde zorlanmıştınız. Şimdi amacımız ve hedeflerimize uygun kişilerle bir araya geliyoruz. Haberleşme, yolculuklar, maddi konular üzerinde duracak, yeni iş girişimlerinde bulunacak, dostlarla bir araya gelecek, yeni yerler görme arzunuz yükselecek. İletişim gücünüz yükseliyor. Arkadaşlıklar daha kolayca kurulabilir. Fikirlerinizi insanlarla paylaşarak, konuşarak, yazışarak, haberleşerek iletebilirsiniz. Ayrıca geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinden bu yana üzerinde düşündüğünüz işleri yürürlüğe koyabilirsiniz.
15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek Satürn ailevi ve mesleki konular üzerinde mutlaka gerçekçi bir şekilde düşünmekte yarar var. Maddi ve manevi anlamda çıkarlarınızı gözetiniz. Ev alım satımlarında, başkalarıyla olan her türlü paylaşımda dikkatli olmayı unutmayınız. Acele etmeyiniz, üzerinde düşünmeden kararlar vermeyiniz. Ailenizin ve geleceğinizin garanti altına alınması yönünde titiz ve akıllıca hareket etmekte yarar var.
22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünümde zihnimiz bir hayli hızlı çalışıyor. Kişi eğer isterse, hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek güce sahip. Sınırlarınızı genişleten, maddi ve manevi, ilişki anlamında fantezilerinizi yükseltici bu görünümden yararlanmanın yolu, meraklı ve yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi göstermek. Gelişime, bilgi sahibi olmaya çalışmakta yarar var. Hangi alana meraklıysanız mutlaka o alanla ilgili gelişmeleri takip ediniz. Ancak, İnatçı davranmaktan, temeli sağlam olmayan işlere kalkışmaktan uzak durunuz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 10:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.