Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/aslan/156701-aslan-burcunda-bugun-7-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 07.06.2015 10:38

Aslan Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar
 
Aslan Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar

:aslan:

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz, Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, bizden farklı düşünen kişilere karşı anlayışlı olmamızın önüne geçiyor. Uyum göstermek istemiyoruz. Mümkün olduğunca karşı karşıya gelmemeye çalışacağız. Onlar da bizi rahatsız eden bir şeyler olduğunu düşüneceğiz. Haksız da sayılmayız. Ancak şunu da bilelim ki, ne kadar uzak dursak da, günlük tempoda iletişimde bulunmak zorunda kalabiliriz. Onlar inatlaştıkça, biz de aynı şekilde baskın oluruz. Ortak çıkarlarımız söz konusu ise, grup içinde çalışıyorsak, birlikte yaşıyorsak veya mecburen bir araya geleceksek, benim tavsiyem elden geldiğince mantıklı, tarafsız ve akıllıca davranmaktır.

Saat 11:58 Ay-Güneş olumlu görünümü ileriye dönük olarak hem özel hayatınızı hem de yapmak istediğiniz işleri gözden geçirmenizi sağlar. Ne fazla duygusal düşünürsünüz ne de durumunuzu derinlemesine ele alırsınız. Sizin için önemli olan, birilerine göre değil, kafanıza göre hareket etmektir. Dışa karşı iletişimci davranırken, ortağınız veya partnerinizle mesafeyi korumaya çalışabilirsiniz. Eğer bu kişiler arkadaşça bir tutum sergiler, mantıklı ve akla yatkın şekilde size yanaşırlarsa siz de aynı şekilde davranmaya çalışınız.

Saat 14:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı sevgilimiz veya başkalarının farklı davranışları, bakış açıları ile uyuşmazlık yaşayabiliriz. Biz kendi isteklerimizi öne sürmekten yana olacağız. Ancak durumu, tarafsız bir şekilde ele almak gerekiyor.

Saat 15:31 Ay-Mars görünümü, aşk hayatımızı canlandırır. Arkadaşlarımızla bir arada olmaktan zevk alırız. Flört etmek hoşumuza gider. Eğlenmek, gezmek, görmek isteriz. Sevdiğimiz kişiye sürprizler yaparız.

Saat 17:31-8 Haziran saat 11:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ciddi ilişkinizle alakalı konularda normalde üstünde bile durulmayan meselelerin gözünüzde büyümesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken ilişkiyi kendi içinde rahat bırakmaktır. Sizi üzen, sıkıntıya sokan ve rahatsız eden kişi veya olaylar karşısında her şeyi bir kez daha gözden geçirmekte yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 01:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.