Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Şenay Yangel 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Aslan Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/aslan/158687-senay-yangel-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-aslan-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 04:24

Şenay Yangel 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Aslan Burcu Yorumu
 
Şenay Yangel 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Aslan Burcu Yorumu

:aslan:

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Hiçbir işte gereğinden çok acele etme. Dikkatli olanlar kendilerini zor duruma girmekten korurlar. - Hz. Ali

Gökyüzü hafta boyunca iş, aile ve duygusal konularda aceleci olmamanız, ani kararlar vermemeniz için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konularda haftanın ilk iki günü ödemelerinizin gecikmesi yüzünden zorlansanız da sabırlı davranmalı, ilerleyen günlerle her şeyin yoluna gireceğini bilmelisiniz. Birlikte çalıştığınız çalışma arkadaşları özellikle bayanlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalı, sizi ve yaptığınız işi zor durumda bırakacak hareketlerde bulunmalarına fırsat vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin her fırsatta sizden birtakım taleplerde bulunup sizi değil sadece kendini düşünen tavırlarına tahammül göstermekte zorlanabilir ve duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Sizlere önerim rahatsızlıklarınızı ifade edin fakat ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için ani kararlar vermeyin. Bekar Aslan'lar, sizler için şans aşktan yana. Bu hafta eski sevgilinizden alacağınız bir haber sonucu onunla görüşebilir, karşılıklı yapılan hataların olgunluğu ile ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.


Saat: 14:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.