Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   Aslan Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/aslan/159107-aslan-burcu-6-temmuz-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 06.07.2015 12:33

Aslan Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu
 
Aslan Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

:aslan:

Sevgili Aslanlar yeni haftamıza, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu görünüm, iyimserlik ve şans verici, sevgiyle buluşmanızı sağlayacaktır. Maddi birikiminiz, parasal ilişkileriniz, cinsellik gibi geniş alanda sizleri destekleyici özel bir kuvvettir. Borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif düşünmenizi sağlar. Her meselenin derinliklerine sızabilir, psikolojik ve fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, beklenmeyen durumlardan, sorunlardan, huzursuzluk ve güvensizlikten uzak durma arzunuzu işaret ediyor. Siz merhametle, sevgiyle insanlara yöneliyorsunuz. Her ne olursa olsun, bir parça mutluluk ve gerçek anlamda güvene kavuşmak için çabalıyorsunuz. Bu görünüm, bütün bu isteklerinize kavuşma dileğinizin işaretçisidir.

Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi, iç dünyanızdaki hassasiyet, verimli düşünmenize ve çalışmanıza mani olabilir. Ailevi, duygusal meseleler yüzünden kendinizi kıskaç altına hissedebilirsiniz. Oysaki böyle durumlarda tartışmak yerine, buna neden olan şartları bilinçli bir şekilde ele almakta yarar vardır. Mecbur olmadığınız şeylere evet demeyiniz. Gereksiz yüklerin altına girip sonra da şikayetçi olmanız yanlıştır. Kendinize dikkat ediniz. Yormayınız ve yaşamınızı daha düzgün bir şekilde geçirmeye özen gösteriniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 12:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.