Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   2016'da Aslan Burcunu Ne Bekliyor? (https://www.forumaski.com/aslan/173431-2016da-aslan-burcunu-ne-bekliyor.html)

Papatya 26.12.2015 14:23

2016'da Aslan Burcunu Ne Bekliyor?
 
2016'da Aslan Burcunu Ne Bekliyor?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Aslan burcu burcu 2016 yorumu

Hande Kazanova, Aslan burcu için 2016 yılını yorumluyor.

Sevgili Aslanlar, 2016 yılında aşk hayatınızda, çocuklarla olan ilişkilerinizde ve yaratıcılık alanlarınızda önemli dersler almaya devam edeceksiniz. Aşka ve eğlenceye ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, risk almaktan kaçınmak ya da riske farklı gözlerle bakmak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak ön plana geçebilir. Yaşayacaklarınızla bu konularla ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz. Planlı atılacak adımlar, disiplinli hareketler, programlı seyahatler, sistemli eğitim programları ve sanatsal faaliyetler sizi her konuda destekleyebilir. Özel hayatınızla ve sanatsal işlerinizle ilgili önemli sorumluluklar devrede olurken, bu yıl bir yandan da parasal konularda şansı yakalayabilirsiniz. Parasal anlamda fırsatlara sahip olacaksınız. Bir ev almak, mal mülk sahibi olmak, para biriktirmek veya harcamak bu yıl her zamankinden daha cazip görünebilir. Maddi konularda mütevazı bir şekilde ilerlemeli, ayağınıza gelen parayı etrafa saçmak yerine işkollarınıza yatırmalı, iyi yatırımlar yapmalı ve para biriktirmeye özen göstermelisiniz.

İş/Para/Kariyer

Parasal anlamda fırsatlar içinde olacaksınız. Önünüzde bir ev veya mal mülk sahibi olmak, para biriktirmek veya harcamak için harika bir dönem var. Ayrıca sahip olduğunuz her şey size daha güzel ve cazip görünebilir. Yalnız 23 Mart, 26 Mayıs, 18 Haziran ve 10 Eylül tarihlerinde riskli adımlardan kaçının. Yüksek harcamalarınızı dengede tutmaya çalışın. Bu dönemde mümkün olduğunca sadeleşmeli ve minimal adımlar atmalısınız.

Yılın ikinci yarısında satış, pazarlama, reklam, iletişim, teknoloji ve bilişim konularına daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. İletişimsel her türlü işte 9 Eylül’den sonra olumlu etkiler altındasınız.

Bu seneki tutulmalar para alanlarınızı tetikliyor. 9 Mart ve 16 Eylül’deki tutulmalarda ortaklaşa para alanlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 1 Eylül’deki tutulmaysa elinize para geçmesine ve parasal alanda beklenmedik gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Para ve iş alanlarınızda en çok dikkat etmeniz gereken dönemlerden biri 25-30 Temmuz arası. Merkür’ün gerilediği dönemlerde de parasal işlerinizde dikkatli adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

Aşk/Evlilik/İlişkiler

Satürn'den alacağınız etkilerle aşk hayatınızda veya çocuğunuzla olan bağlantılarınızda daha ciddi ilişkileri tercih edebilirsiniz. Duygusallığınızı bu sene iyi kontrol edeceksiniz. Sevginizi çocuğunuzdan ve partnerinizden esirgememeli, hayatı keyifli yönlerinden görmelisiniz. Çevrenizdeki herkesin derdini dinlerken kendi sıkıntılarınızı dile getirmekte zorlanacaksınız. Çocuk alanlarınızda yaşayacağınız sorunları çok fazla dert etmemeye çalışın. Kendinizi olayların akışına bırakırsanız oluşturmak istediğiniz düzenin kendiliğinden yola girdiğini göreceksiniz.

17 Nisan-27 Mayıs arasında, Mars sizin aşk evinizde gerileyecek. Bu tarih aralığında aşk hayatınızda veya çocuk ilişkilerinizde birtakım sıkıntılarla karşılaşma etkiniz yüksek görünüyor. 27 Mayıs-30 Haziran arasında aile ve ev hayatınızda bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Evinizin güvenliğini bu süreçte ihmal etmeyin. Su tesisatında ya da kanalizasyonla ilgili konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Partnerinizle olan mücadelenizde inatçılıktan, pasif direnişlerden ve yönlendirmelerden uzak durun.

18 Ağustos’ta oluşacak Ay tutulmasıyla özel hayatınızda duygusal birtakım karar ve oluşumlara hazır olmalısınız. Bu tarihte önemli duygusal kararlar karşınıza gelebilir. 24 Ağustos da özel hayatınızda ve çocuk alanlarınızda dikkat etmeniz gereken günlerden biri olacak.

Sağlık

2016’da sağlığınızda çok ciddi problemler görünmüyor. Özellikle temmuz sonu ve ağustos başı doğumlu bir Aslan’sanız, sağlığınızda güçlü ve etkili gelişmeler olabilir. Bir tek 25 Mart-13 Ağustos arasında ufak tefek sıkıntılar oluşabilir. Bu dönemde sağlığınızı gözden geçirmeli, karşınıza çıkacak sorunlara göre özel çözümler üretmelisiniz. Sıkıntı yaşarsanız bu sıkıntının kendinizi ve çevrenizi çok kasmaktan kaynaklanacağını görün.

Bu süreçte spor yaparken dikkat edin, beslenme şeklinizi gözden geçirin, kalbinizi ve dalağınızı çok yormayın. 9 Mart ve 16 Eylül’de gerçekleşecek tutulmalarda çok aciliyeti yoksa ameliyatlardan uzak durmanız gerekebilir. 17 Nisan- 27 Mayıs tarihleri arasında ve 24 Ağustos civarında spor faaliyetler ve aktivitelerden kaynaklı olarak yaşanacak sakatlanmalara karşı önleminizi alın.

Eğitim

Satürn'den alacağınız etkilerle bu sene hayatı daha sorumlu ve ciddi algılayacaksınız genç Aslanlar. Eğitim hayatınızda planlı şekilde atılacak adımlar, disiplinli hareketler ve sistemli eğitim programları sizi daha da yukarılara taşıyabilir. 23 Mart’ta oluşacak parçalı Ay tutulmasıyla beraber eğitim ve öğrenim alanlarınız önem kazanacak. Çocuğunuz varsa veya siz bir öğrenciyseniz, bu süreçte eğitim hayatınızdaki sizin dışınızda gelişen olaylar sizi de yakından ilgilendirecek. Çocuğunuzun geleceği için harekete geçmek isteğiniz yüksek olabilir. 9 Eylül sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda yılın ilk yarısına nazaran daha şanslı ve keyifli olacaksınız. Öğrenmek, yeni ilgi alanları keşfetmek, iletişimsel konuları hızlandırmak ve eğitim sorunlarınıza çözüm bulmak sandığınızdan çok daha kolay olabilir.

XxX 27.12.2015 00:32

Cevap: 2016'da Aslan Burcunu Ne Bekliyor?
 
Zaten iyi bisi ciksa sasardim milletin burclari ne güzel arkadaş benim burç anca brezilya dizisi kivaminda kimle ne yaptigim belli değil al yine aşk hayatim civcivli cikti kimbilir kimlerle cebellesicem yine

Jineps 27.12.2015 03:05

Cevap: 2016'da Aslan Burcunu Ne Bekliyor?
 
Aslan Burcu 2016 Genel Bakış
:aslan:
Sevgili Aslan burcu, 2016 yılında farklılıklar söz konusu olacak. Gerek iş gerek eğitim gerekse özel hayatınızda sizi hem memnun edecek hem de mutsuz edecek gelişmeler meydana gelecek. Bu yıl içerisinde maddi gelirinizi göz önünde bulundurarak, finansal durumunuzu artırmak için sizinle aynı görüşe sahip olmayan kişilerle iş birliği içerisine girmek isteyebilirsiniz. Yıl içerisinde genel olarak kendi çıkarlarınızı düşünerek hareket etmeye başlayacaksınız.

2016 yılında sorumluluğunuz artmaya başlıyor. İş hayatına girmiş olan Aslan burcu insanları için çok daha hareketli bir yıl olacak. Geleceğinizi ilgilendiren planlamalar yapacaksınız. Sizi daha fazla tecrübelendirecek çalışmalar yapacak, iş dünyasına farklı açılardan bakmaya başlayacaksınız. İş hayatınızın hareketlenmesi, özel hayatınızın da farklılaşmasını sağlayacaktır. Hayatınızın önemli kesimlerinde değişim içerisine girmek istiyorsanız bunu başaracaksınız ve kendinize çok önemli hedefler belirleyeceksiniz.

Aslan burcu, 2016 yılında hayatınız tamamen değişebilir. İstediğiniz yaşantıya sahip olmak istiyorsanız bunun sizin elinizde olduğunu bilmelisiniz. Başarıya ulaşmalı, başarıya ulaşmak için de kendinize bir yol çizmelisiniz. Radikal kararlar alırsanız da güçlü iradeniz sayesinde aldığınız kararlardan geri dönmeden ilerleyebilirsiniz. Karşınıza olumsuz şartlarda çıksa bunları olumlu bir şekilde değiştirme şansınız olacak.

Mesleki alandaki yeteneğiniz üst seviyede ve bunları kazanca çevirmeniz için doğru alanlarda çalışmanız gerekiyor. Başarıya ulaşmanız için ön planda olmanız gerekiyor. Doğru çalışmalar yapmalısınız. Planlamalarınız ne kadar iyi olursa sizde o kadar başarılı olursunuz. İstediğiniz kadar para kazanmaya başladığınızda daha hırslı ve istekli olacaksınız. Yılın genelinde sabırlı olmalı, acele kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

2016'ya girdiğinizde artık eski olumsuzluklarınızdan sıyrılmalısınız. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız, daha önce aldığınız kötü notları veya iyi notları unutmalı daha iyisi için çaba göstermelisiniz. Eğitim hayatınızın geleceğiniz açısından ne kadar önemli olduğunun farkındasınız. Hayatınıza önemli etkilerde bulunacak insanlar girecek. Yine de insanlara hemen güvenmemeye çalışın.

2016 yılında şehir değişikliği yapma ihtimaliniz var. İş hayatınızdan ya da eğitim hayatınızdan kaynaklanabilecek bu duruma hazırlıklı olmalısınız. Alışma süreciniz olacak ve biraz zorluk çekeceksiniz. Yılın ilerleyen dönemlerinde maddi olarak kendinizi kısıtlamanız gerekecek. Para harcamayı seviyorsunuz ancak aşırıya kaçmanız size zarar verebilir. 2016 yılının genelinde insanlarla iletişiminizi iyi seviye tutacaksınız. Güzellikler sizin için çok daha önemli bir hal alacak. Her şeyin en iyisini istiyorsanız, çaba göstermelisiniz.

burcweb


Saat: 17:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.