Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Aslan (https://www.forumaski.com/aslan/)
-   -   10 Mayıs ASLAN BURCU Günlük Yorumu (https://www.forumaski.com/aslan/32284-10-mayis-aslan-burcu-gunluk-yorumu.html)

ira 10.05.2013 11:31

10 Mayıs ASLAN BURCU Günlük Yorumu
 
İş hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı, sorumluluk ve çalışma temponuzun artacağı bir dönem karşılıyor sizleri. 10 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması kariyerinizi temsil eden konularda etkili olacak ve geçmişte ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili girişimlerinizi ve yatırımlarınızı bu dönemde gerçekleştirebilir, kısa sürede olumlu sonuçlar elde ederek maddi manevi güzel gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar, bu süreçte disiplinli çalışırsanız öğrenim hayatınızda çığır aşabilirsiniz. Gökyüzünün sizler için şifresi: Disiplin. Yaşamınızın her alanında göstereceğiniz disiplin ve tutarlılık sizleri isteklerinize ulaşmada başarılı kılacak. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı dikkatli olmanız gereken bir hafta. Kiminle, nerede, ne konuştuğunuza çok dikkat edin.

Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli. Şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim. İyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Kalsedon


Saat: 11:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.