Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   Burçlar Arası Uyum (https://www.forumaski.com/astroloji/10557-burclar-arasi-uyum.html)

KaRaqiZz 28.09.2012 00:32

Burçlar Arası Uyum
 
Akrep ile Akrep


AKREP ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI

İki Akrep arasındaki ilişkinin nasıl olacağını söylemek cidden zordur. Kesin olan tek şey, bunun dünyevi bir şey olmayacağıdır, klasik anlamda bir aile mutluluğu ise asla.


Akrep burcunda doğan iki insan arasındaki ilişkinin daima savaşçı bir karakteri vardır. İki olgun Akrep buluşmuşsa, bundan enteresan bir ilişki çıkabilir. Ama eşlerin ikisi birden veya bunlardan sadece biri burcunun gelişmemiş üyelerindense, fırtına yakın demektir. O zaman çok kötü durumlardan, gerçek aile trajedilerine kadar her şey olabilir. Ama biz şanssızlığı vurgulamak istemiyoruz.


Olumlu durumu ele alalım. İkiniz de ne istediğini bilen güçlü kişiliklersiniz. Bu birbirinizin huylarını ve heyecanlarını yumuşatmaya yardımcı olabilir. Belki, günlük olaylarda liderlik rolünü kimin alacağım belirlemek yararlıdır. Böyle bir 'centilmenlik anlaşması' gereksiz kavgaları önleyebilir. ****** iki Akrep asla sıkılmazlar.


Akrep bir ailede, çocukların işi kolay değildir. Eşlerin ikisi de kendi problemleriyle o kadar ilgilenirler ki, evlatlarını bir yana bırakırlar. İkiniz de çocukların, ailenin ilgi eksikliğinden çok büyük zarar gördüğünü ve bunun sonraki hayatlarını zorlaştırdığını bilmelisiniz.



AKREP KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ


Aynı burçtan biriyle girdiğiniz ilişkide, her zaman birbirini tamamlamak veya tamamen reddetmek tehlikesi vardır, çünkü insan, eşinde kendi hatalarıyla karşılaşabilir. Ama iki Akrebin ilişkisi kesinlikle sıkıcı olmayacaktır. Çünkü ilişkinizde her şey sık sık parçalanacaktır.


Eşinize ondan beklediğiniz kadar saygı gösterin, o zaman önlenemez ateşinizi kontrol altına alabilirsiniz. Büyük bir olasılıkla, ilişkinizin başlangıcında yatak odasından hiç çıkmayacaksınız. Fıkırdama biraz azaldığında ise, başka alanlarda da birbirinize verecek çok şeyinizin olduğunu fark edeceksiniz.


Yatakta hiç sıkılmayacaksınız. Çünkü erkeğin olduğu gibi dişi Akrebinde, kendini kuvvetlendirmek için, düzenli ve hareketli bir sekse ihtiyacı vardır. İkinizde de açıklık ve dürüstlük vardır. Bu özellikler, ilişkinize temel olabilir. Duygusal kopukluklara, sizde nadiren rastlanır. Ayrılık kısa ve şiddetli olacaktır ama arkasında kapanmayan yaralar bırakmayacaktır.




Jaqen 28.09.2012 00:32

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Akrep ile Balık


AKREP ERKEĞİNE GÖRE BALIK KADINI

Siz koruyucu rolünü oynamayı seviyorsunuz. Balık burcunda doğan bir kadınla olan ilişkinizde bu yöndeki hislerinizi serbest bırakabilirsiniz. Evet, Balık kadını güçlü bir karakterin yardımına ihtiyaç duyar, çünkü kendine güveni çok azdır. Onun gibi dürüstlük arayışı içinde olan ve insanların içindeki iyiliğe inanan biri, bu dünyada ümitsizliğe düşebilir.


Sevindirici olan, nadiren ağlamaklı veya depresif olmasıdır. Sorumluluk almayı da becerir ve onun her şeyini üstlenmeseniz iyi olur. Balık kadını sevilecek bir insandır, onunla olmasını bilen her erkek için bir şanstır. Her şeyden önce, güçlü fantazileri, hissetme yeteneği ve ev işlerinden anlamasıyla tam bir kadındır.


O, kesinlikle sizin adınıza sözler vermez ve işlerinize karışmaz, Ondan öğüt isteyen ise düşünülmeye değer bir cevap alır.


Balık kadınıyla ilişkide hata yapmamalısınız. Bu onun güvenini kıracak ve ona daha çok emniyet vaadeden birisine ilgi duymaya sebep olacaktır. Buna rağmen onun dürüstlüğünden şüphe edilemez.



BALIK KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ


Akrep erkeğinin ara sıra saldırgan ve duygusuz gibi görünmesi sizi korkutmasın. Çünkü siz çok duygulu ve hassas bir insansınız. Eşinizin geçici ruh halı değişimleri moralinizi bozabilir. Bunun dışında saldırganlık akrep karakterinin sadece bir yüzüdür.


Sert kabuğunun arkasında yumuşak bir öz saklıdır. Nede olsa, o da sizin gibi su grubunda doğmuştur. Sert tavırları sizi üzebilir. Ama büyük olasılıkla ondan, diğer erkeklere göre daha çok hoşlanacaksınız. Çünkü siz bir erkeğin güçlü ve kendinden emin olmasını, ama zayıf noktalarını da gösterebilmesini istersiniz.


Ne yazık ki can sıkıcı ve genelde haksız eleştiriler daha çok size yönelecektir. O, hatasız olmadığını düşünür, ama bunu belli etmek istemez. ****, akrep erkeği için çok önemlidir. O cinselliğin daha kısa süreli olmasını isterken, siz duygulara önem verirsiniz.



BALIK ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI


Akrep kadınıyla eşit bir ilişki mümkün değildir. Aşırılığı sever ve sizden her zaman kesin kararlar bekler. Sizi ilk randevuda kendine esir edebilir. Liderlik özelliklerine sahip bir insandır ve erkekleri parmağında oynatır Ama onun ilginç ve kolay kolay incinmeyen yapısını itici bulmanız da mümkündür.


Her şeyden önce onun başkalarının zayıf noktalarına saldırıp, kendisinin eleştiriye açık olmaması, sizi rahatsız edecektir. Böyle bir durumda tanışıklığınız hızlı ve kısa bir aşk macerasından ileri gidemez. Sonra da birbirinize sokakta bile selam vermek istemeyeceksiniz. Eğer saldırgan yapısı size itici gelmezse, aranızda bir ilişki gelişebilir.


Akrep kadını, **** konusuna eşine rastlanmaz bir ilgi duyar. Ondan asla bıkmayacaksınız, çünkü bir erkeği nasıl kazanıp kendine bağlayacağını bilir. Cinsel açıdan tatmin edildiğini hissederse, onun için her şey daha kolay olabilir.



AKREP KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ


Akrep 'çöl hayvanı', Balık 'suların sakini'dir. Bu tam bir karşıtlık olarak düşünülemez. Ama astroloji, hayvanlar alemi değildir. Sandığınızdan fazla ortak yönünüz var, çünkü ikiniz de su grubunda doğdunuz. Bu insanlarda sezgiler, mantıksal hesaplardan önce gelir.


Geniş bir fantazi gücünüz var, değişim için çabalıyorsunuz. Bu çok şey vaadeden bir durum değil mi? Balık erkeği, fazlaca hülyalığa kaçar ve ruh hali değişimlerinde ümitsiz bir vakadır. Siz ise yapı olarak daha azimlisiniz.


Balık erkeği bir şeye takılıp kalırken, siz ayağa kalkıp gücünüzü tekrar toplayabiliyorsunuz. Ara sıra onu sertçe gerçekliğe çekmenizin bir zararı olmaz. Balık erkeğiniz kesinlikle 'balık gibi soğuk' değildir. Bunu sizi bir kadın olarak istediğinde fark edeceksiniz.


Aşk konusundaki yaratıcılığı görülmemiş düzeydedir. İlgi alanlarınız konusunda çok uyumlusunuz. İkiniz de sanata yatkınsınız. Balık erkeği, şiiri sever. Belki size bir aşk şiiri bile yazar.



Jaqen 28.09.2012 00:33

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Akrep ile Kova


AKREP ERKEĞİNE GÖRE KOVA KADINI

Kova kadınıyla devrim yapabilirsiniz, ama kurallı bir evlilik hayatı sürdüremezsiniz. O dünyayı değiştirmek ister, yüksekten uçan fikirleri vardır ve bunları kanıtlamak için cesaretle harekete geçer. Aile, ona göre kendini kanıtlaması için uygun ortam değildir.


Bu burçta doğan kadınlar genelde inançlı feministlerdir. Boşuna hayal kurmayın: Kova kadınıyla uzun bir ilişkiye girmek veya evlenmek için çaba sarfetmeniz gerekir. Devrimci safhayı genellikle sonradan geride bırakır ve daha sakin sulara geçer.


O, hayatı boyunca geleneksel olmayan bir kadın olarak kalacaktır. Bu yaratıkta büyülü ve sizi kendine çeken bir şeyler vardır. Sizin için hep yeni bir bulmaca olacaktır. Sekse gerçekten az değer verse bile, onunla sıkılmazsınız. Uzun zaman sekssiz yaşayabilir, çünkü enerjisini başka şeylerde kullanır.



KOVA KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ


Bu adam, sizi hiç bir zaman aldatmayacaktır. Zıtlıklarla dolu bir insandır ve bu kişilik özellikleriyle ayakta durur. Savaşçı bir karakteri vardır. Onun yaşam ritmine uyup, yaşama bakış açısına saygı duyduğunuz sürece her şey iyi gider. Ama o, bu ilişkide yönetici rolünü oynamanıza asla izin vermeyecektir.


Hatalarını yüzüne vurursanız, çok şiddetli tepki gösterebilir. Ona meydan okumadan önce iki kere düşünün. Çünkü Akrep, gerçekten ölüm kalım için kavga eder.


Akrebi kandırabilirsiniz. ****, onun için büyük başarılarına gerçekleşme şansı verebilen bir oyundur. Avdan zevk alır, ama sadece tek bir kadınla ilgilenir. Aşkta gerçekten aldırmaz olabilir. Ona şefkate değer verdiğinizi öğretmelisiniz. O, tutku dolu bir volkandır, dişilerin vücudunu tanır. Canlı, ****** bir hayal gücü vardır. Ürkekliğe dayanamaz, çok az kadın bu özelliğine alışabilir.


Yani Akrep erkeği, sizi duygusuz görebilir. Kişisel özgürlüğü söz konusu olduğunda, hak, hukuk tanımaz. Kendisine her özgürlüğü tanır, ama siz ev kadını görevlerinizi yapmalı ve bununla yetinebilmelisiniz. Cimri biri sayılabilir. Kasasında ne kadar parası olduğunu asla söylemez, tam tersine her şeyin ne kadar pahalı olduğundan ve vergi dairesinin elindeki her şeyi aldığından şikayet eder.


Akrep erkeği için mesleği önemlidir. İşi için gerekli motivasyonu, hatırı sayılır sayıdaki çocuklarından alır. Bu nedenle sorumluluk ve teslimiyet demek olan baba rolünü seve seve üstlenir.



KOVA ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI


Akrep kadınıyla hiç bir erkek kolay kolay başa çıkamaz. Bu kadını bilinçli olarak seçtiyseniz, söylenecek tek bir şey var: İyi şanslar! Coşkunlukları ve kavgalarıyla kendi dengini arar. Kova olarak iki kişilik bu drama da başrolü oynayacak bir tip değilsiniz. Hemen hemen bütün erkekler gibi, Akrep kadınının cinselliği sizinde soluğunuzu kesecek ama sadece **** ikinizi ideal bir çift yapmaya yetmez.


Evliliği düşünmeden önce onunla uzun süre birlikte olmanız tavsiye edilir. Çünkü körü körüne bir tutkuyla, samimi aşk arasında farkı görmelisiniz. Akrep kadını severse, tam sever. Eğer seçtiği kişi siz olursanız, iyi günde, kötü günde yanınızda olacaktır.


Akrep kadını, Kova erkeğinden daha evcimendir. Bu yüzden istediğiniz zaman gitmenizden hoşlanmayacaktır. O, harika bir annedir. Çocukları için en iyisini yapmak, ona hemen hemen yeterlidir.



AKREP KADININA GÖRE KOVA ERKEĞİ


Bay Kova o kadar toleranslıdır ki, insan bazen onun hiç fikri olmadığını düşünebilir. Ayrıca belli bir görüşe sıkı sıkı bağlıyken, bir an sonra 'Dünkü aptalca konuşmam beni ilgilendirmez,' diyebilir. Böylelikle bir döneklik ve tutarsızlık örneğiyle, nasıl birlikte olacaksınız? Tecrübe konuşuyor: Olursunuz. Yine de onunla olan beraberliğinizin ne kadar süreceğini bilemezsiniz.


Fiziksel çekim kesinlikle Akrep ve Kova arasındaki ilişkinin temeli değildir. Günlük hayatta her konuda farklı düşünüyorsanız, ortak hayatınız sıkıcı bir durum alabilir.


Onun için **** o kadar da önemli değildir. Ne olursa olsun, hoş bir erkektir, geleneklere bağlı değildir ve insanlığın durumunu iyileştirmek için, misyonerce fikirlere sahiptir. Bunun için her zaman yardıma hazırdır, tam bir dert dinleyicidir. Onunla dünyadaki kötülüklere karşı bir sefere çıkabilirsiniz.


Jaqen 28.09.2012 00:33

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Akrep ile Oğlak


AKREP ERKEĞİNE GÖRE OĞLAK KADINI

Bir çoklarının aklına Oğlak kadını deyince, her zaman kapalı bir bluz giyen, 'evde kalmış kız' gelir. Bu tabii ki bir ön yargıdır. Çünkü bir kadın karşısına çıkan ilk erkekle bir maceraya atılmıyorsa, bu onun buzdağı gibi soğuk olduğunu göstermez.

Oğlak kadınının içindeki şefkat duygularını çok az erkek uyandırabilir, çünkü ona yanlış davranırlar. Oğlak kadını eğer doğru erkeği bulursa, sizin gibi bir kazanovaya bile meydan okuyabilecek bir volkana dönüşebilir.

Yine de onu ailesinden ayırmak yorucu ve uzun süren bir iştir. Ailesinde bıraktığınız kötü bir izlenim, bu kadınla olan ilişkinizi de zedeleyecektir. Ama Oğlak kadını birçok iyi meziyetiyle kazanmaya değerdir. En önemli özelliği dürüstlüktür. Evliliğinizin sürmesi için her şeyi yapacaktır. Aşk bu kadın için, kendini tamamen teslim etmektir ve eşinden de bunu hissetmesini bekler.

Onun güvenini sarsarsanız, somurtacak, çok fazla kendi bildiğinizi okursanız, bir dram yaratacaktır. Akrep erkeği için Oğlak kadınıyla ortak yaşam daima ölçü ve saygı anlamına gelir. Evlilikte can sıkıntısından korkmanıza gerek yok, gizli tutkuları biraz yardımla tekrar ateş alabilir.


OĞLAK KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ

Bir Akrep erkeğinin yanına yaklaşmak bile sizin için tehlikelidir. İkiniz arasındaki ilişki hakkında açık tahminler vardır: Ya yürür ya da yürümez. Ya bu erkek sizi, bir mıknatısın çelik talaşını çektiği gibi çekecek ya da daha ilk yakınlaşma denemenizde selameti kaçmakta bulacaksınız.

Akrep burcunda doğan bu adama cinsel organları hükmeder. İhtiraslı, heyecanlı ve hesaplanamazdır. Sonuçlara katlanmak zorunda kalmadan sadece flört etmek istiyorsanız, ondan uzak durun. Bu adamı kıskançlıktan çıldırtabilirsiniz, bu bile ayrı bir tehlikedir.

Onunla yaşayabileceğiniz bir aşk tecrübesi, sizi ihtirasın doruklarına çıkaracaktır. Birlikte oynadığınız aşk oyunlarında, sizi uyaran her şeyden zevk alan ateşli bir eş olacaktır. Sizi gerçekten seviyorsa, aşkı tam olacak ve sizi el üstünde tutacaktır. Güç için gayreti mesleki alanda da geçerlidir. Konsantre olma konusundaki alışılmamış yeteneği, cesareti ve girişimci ruhu, daima birinci olma çabasını destekler.

Paraya önem verir ama bu nedenle onu pinti diye tanımlayamayız. İlişkinizde her şeyden çok fiziki çekim gücünün hakim olmasına alışmak zorundasınız. Akrep, ortalıkta yapılan eleştiriyi kaldıramaz. Görünüşe gelince, onu iyileştirmek için bazı değişiklikleri denemek zorundasınız. Bazen bu evlilikte selameti kaçmakta aramayı deneseniz de, Akrep erkeğinin çekim kuvveti öyle güçlüdür ki büyük olasılıkla yanında kalakalacaksınız.


OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI

Akrep kadını kendisine benzeyenleri arayan bir enerji timsalidir. Siz de kesinlikle sıkıcı bir tip değilsiniz ama onun yanında belki de daha sakin ve huzurlu bir hayatın özlemini çekeceksiniz. Dışarıdan bakıldığında aranızda bir ilişki olduğunun bile zor tahmin edileceği farklı tiplersiniz.

Oğlak sakin ve huzurlu bir hayatı tercih ederken, Akrep kadını her şey alışılmış gidişatında olmadığında, kendisini rahatsız hissetmez. Ama bu, emniyette olma duygusu olmadan yaşayabileceği anlamına gelmez. Bu kadını 'beyazın kara' olduğuna inandırmayı başardıysanız, vay halinize! Aldattığınızı fark ettiğinde, intikamı korkunç olacaktır. Hiçbir kadının gözü bu kadar dönemez. Onun yanında sahte tavır takınmak için çaba harcamayın.

Akrep kadını kendisi gibi içten ve dürüst olmanızı bekler. Böylelikle cinsel isteklerini sır olarak saklamaz ve açıkça belirtir. ****** kibirlidir, taleplerini yerine getirmeyen bir erkeğe çok az sabredebilir. Onunla evlilik mi? Tahmin edebileceğiniz gibi ya bir cehennem yada cennet olacaktır. Bir orta yolu yoktur. Akrep tüm burçlar arasında en aşırı olandır.


AKREP KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Sizinle Oğlak erkeği arasındaki en büyük fark, sizin duygularınızı herkese göstermeyi sevmeniz, onun ise içinde neler olduğunu nadiren belli etmesidir. Çok dikkatlidir ve gerçek duygularını saklamak zorunda olduğunu düşünür. Yani ikinci gecede fırtına gibi bir ilan-ı aşk beklemeyin; iyi şeyler zaman alır.

Oğlağa biraz zaman verin, sabırsızlığınızı yenin, pişman olmayacaksınız. Sakin, hantal görüntüsünün arkasında tutkulu ve akıllı bir erkek vardır. Size açıldıysa, ona tamamen güvenebilirsiniz. O, Zodyak'ın en sadık erkeğidir. Onu **** konusunda biraz hareketlendirmelisiniz, bu sizin için zor değildir. Oğlaktan harika bir aşk çıkabilir. Onu kaçamaklarla hayal kırıklığına uğratmayın, çünkü gerçek aşka inanır.

Erkek Oğlak gençliğinde haşarıysa, olgun yaşta daha kuralcı olur ve hayatı, kendisi kadar ciddiye almayan insanlara kızar. Sizin için hayat, ciddi bir konudur. Ama duygularınızın etkisinde kalınca her şeye göz yumabilirsiniz. Belki Oğlağı daha akıllıca hareket etmeye alıştırmayı başarırsınız.



Jaqen 28.09.2012 00:33

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Akrep ile Yay


AKREP ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Zayıf bir erkek, Bayan Yayın yanında, ayağım yere basamayacaktır. Bu kadın erkeği istediği gibi yönlendirecektir ve asla ona bağlanmayacaktır. Ama hareket halindeyken rahat bir yuva aradığında, sizi çekici bulabilir.


Akrep erkeğinin hırsı ve kendine güveni Yay kadınını çok etkileyecektir. Kendi ateşinizi biraz dizginler, onu sahiplenme fikrinden vazgeçerseniz, bu göçebeyi bir yere yerleştirebilirsiniz.


Yay kadınınıza nikahtan sonra da işine devam etme izni vermek sizin için akıllıca olur. Bir ev kadını ve anne olarak kendini izole edilmiş ve boş hissedecektir. Ama 'kadınlık görevlerini' yerine getirmediği söylenemez. Yine de evinin kahramanı olmak için doğmamıştır.


Genel olarak Yay kadını çocuklarla iyi anlaşır. Çocukların neye yetenekli olduklarına dikkat eder ve onları teşvik etmek için her şeyi yapar.



YAY KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ


Yay kadını Akreplerin tutku dolu yapısına engel olur. Özgürlük ve bağımsızlık dürtüsünü takip etmeye kalktığında terslik çıkabilir, çünkü Akrep güvenebileceği sadık bir arkadaşa ihtiyaç duymaktadır. Su ve ateşin bir karışımı: sıcak geceler ve fırtınalı günler. İlginç ve büyüleyici bir eş olan Akrep erkeği hayatınızın merkezi olmak ister.


Bu arada bireysel olarak ilgilendiğiniz bir çok şeyin yarı yolda kalacağı kesindir. Onun üzerinde hakimiyet kurma ya da onu yönetme gibi bir şansınız yoktur. Bu ana kadar ki inançlarınız ve bakış açınızdan, onun bir el hareketiyle şüphe edebilirsiniz. Bu ilişkide kimliğinizi kolayca kaybedebilirsiniz. Cinsel açıdan istek ve hayallerine uyum göstermenizi ister. Sizi başka bir erkekle flört ederken yakalarsa, azgın bir Boğaya dönüşür. Sonra da kavga etmekten çekinmez.


Akrep erkeği kendine haksızlık edildiğini hissederse, kin duymaya başlar. Hakimiyeti elinde tutmayı isteyen bir tiptir. Bu onu sevilmeyen biri yapar ve neden çok az gerçek dostunun olduğunu da açıklar. Çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerinizi mümkün olduğunca ortak kılmaya çalışmalısınız, çünkü itina ve duygularınızı çocuklar üzerinde yoğunlaştırmaya eğilimlisiniz.


Bunu sevgili ufaklıklar, nadiren kaldırabilirler. Eğer bu adama mümkün olduğunca çok itina göstermeyi ve yönlendirmeyi yaşamınızın bir parçası olarak görürseniz, Yay kadını ve Akrep erkeği arasındaki ilişki tamamıyla olumlu sonuçlanacaktır. Ancak bu, ikiniz arasındaki farklılıklardan doğan sorunların, büyük bir hoşnutluk içinde çözülebileceği anlamına gelmemelidir.



YAY ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI


Onun hayallerinin erkeğiyseniz, sizin sürüden farklı biri olduğunuzu hemen anlar. Başka kadınları göremeyecek kadar gözlerinizin karmaşası uzun sürmeyecektir. Plüton tarafından yönetilen Akrep kadını her şeyi çok ciddiye alır: Aşkı, hayatı ve her şeyden önce de kendisini.


Gerilimin olmadığı bir ilişki ona göre değildir. Buna karşın siz kavga etmekten, hele hele sizin için bir şeyler ifade eden insanlarla kavga etmekten nefret edersiniz. Görüyorsunuz, bu kadınla yaşam hiç de kolay olmayacak.


Akrep kadını akıllıdır, inatçıdır ve sezgileri çok güçlüdür. Onu aldatmayın ve hayal kırıklığına uğramayın. İntikamı korkunç olabilir. ****, hayatında önemli bir rol oynar. Yatakta kibirli ve ihtiraslıdır, çoğu erkek onun taleplerine yetişemez. Umarız siz de bu erkeklerdensinizdir! Bu kadın size karar kıldıysa, şımarabilirsiniz, çünkü son derece seçicidir.



AKREP KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ


Yay erkeğine 'evet' dediyseniz, geceleri yalnız yatmaya alışmalısınız. Aşırı serseridir, gerçek bir çingenedir, bir yerde uzun süre duramaz. Sık sık arkadaşlarıyla alem yapmak isteyecek ve size 'bu sana göre değil sevgilim' diyecektir. Siz de külkedisi değilsiniz, ama onun eğlenceleri ve sizi bundan uzak tutma tarzına sinirlenebilirsiniz. Ama yine de sizi bir kere yanma alırsa, ikiniz de çok eğlenebilirsiniz. Her zaman anlatacak bir şey bulan parlak bir konuşmacıdır.


Yay erkeği sık sık arkadaşlarını eve davet eder. Sizin için bu, aşkının ateşinden şüphe etmek için bir sebeptir. Belki de o, gerçekten her şeyiyle sevemez. Çünkü aşk, aynı zamanda bağlanmak da demektir. Evlilik, yıllar geçtikçe daha iyi bir hal alacaktır. Çocuk eğitimi konusunda tamamen ümitsiz vakadır. Bu konuda asıl yükü siz taşıyacaksınız.




Jaqen 28.09.2012 00:34

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Aslan ile Akrep


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI

Akrep kadınını kelimenin tam anlamıyla tutku doludur. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır. Erkekler üzerinde de bu kadar büyüleyici etki bırakanda tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için, uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.

Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde, canlı, enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir.

Akrep kadınının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkım ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennem.


AKREP KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Aslan erkeğiyle ilişkiniz, kendinizi ona uydurursanız, sürekli olabilir. Bu sizin için kolay olmayacaktır. Çünkü zayıf noktaları hoş görmenize rağmen, ilk defa kendinizden daha güçlü bir insanın etkisine girmekten kaçamayacaksınız. Yine de bu anlaşmayı imzaladıysanız, elleriniz boş kalmayacak, onda çok şey bulacaksınız.

Sizi gerçekten seviyorsa, kalbinin ve bedeninin bütün gücüyle sever. Sizi el üstünde taşıyacak, kendini ayaklarınızın altına atacak, centilmenlik sanatının bütün incelikleriyle şımartacaktır. Cinsel alanda da pek çok isteğiniz gerçekleşecektir, çünkü o çok tutkulu bir erkektir.

En azından boyun eğmek, Aslana köle olmanız demek değildir. Kendini bilen bir Akrep kadını olarak zaten bu durum size uymaz. Hemen onun gücünün biraz abartı olduğunu ve 'kral' maskesinin altında duygulu ve şefkatli bir erkeğin saklandığını fark edeceksiniz. Ara sıra onu okşayın. O zaman Aslanınız bir kediye dönüşür.


AKREP ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Aslan kadını bilindiği gibi çok iddialıdır. Bunun için ona, sadece kazançlı bir işiniz varsa veya büyük bir miras kalacaksa kur yapın. 'Hiçbir şeyim yok' laflarını Aslan kadını hor görür. O, ona bir şeyler verebilecek, gösteriş yapabilecek bir erkekle olmak ister, çünkü sonuçta o 'hayvanlar aleminin kraliçesidir.

Aslan kadınının yanında durabilmek için çok fazla kendine güvene ihtiyacınız olacak. Sizin kıskançlıklarınız, huylarınız, sahiplenme biçiminiz onun için uygun olmayan şeylerdir. Bu 'çocuklukları' ciddiye almayacaktır. Ama o sizi boyunduruk altına almak isteyen bir tip değildir.

Ona emirler vermezseniz, çok iyi anlaşabilirsiniz. Cinsel açıdan aranızda problem olmaz. Çünkü siz onun aradığı tutkulu eşsiniz. Mesleki konularda ona söz hakkı verseniz iyi olur. Aslan kadınları parlak öğütçülerdir.


ASLAN KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ

Akrep erkeğinin sihirli çekim gücü Aslan kadınının yanında azalmaz, aksine kıvılcımlar saçarak Aslan kadınım kolayca tutuşturabilir. Aslan kadınındaki duygusallık ve ateşli mizaç, böyle tutku dolu bir adama rastlarsa, karşı koyamayarak ona sürüklenecektir.

Onu, hazzın sınırına taşıyarak orada tutacaktır. Yine de bu ilişkinin büyük bir tahrip gücü vardır ve eğer Aslan kadını, daima meydan okumak isteyen kadınlardansa, aradığı yeri bulmuş demektir. Aslan kadını onu baskı altında tutmaya ya da hükmetmeye kalkışmamalıdır, çünkü çok sert tepki gösterebilir.

Unutulmamalıdır ki, Akrepler zehirlidir ve zehirlerini kullanmakta tereddüt etmezler. Akrep erkeği, özgür bir ortama ihtiyaç duyar. Aslan kadını bunu sağlayabilirse, mutlu bir ilişki için, şans var demektir.

Jaqen 28.09.2012 00:34

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Aslan ile Aslan


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Karşıtlıkların birbirini çekmesi, çoğu ortaklıkta engelleyici olabilir. Bu durum ortak gurur ve hükmetme hırsı ile birleşince büyük problemler yaratabilir. Aslan kadını bir mücevherdir, daima en iyi yere hakkıyla sahip olur, her zaman kusursuz bir ilgi ister ve erkeğin başka birine bakmasına tahammül edemez.


Doğallığı ve hırçın tutkusu, kadını düşünülemeyecek durumlara sokarken, erkek için daima hesaplanamayan biri olarak kalır. Aşkta hesapsızdır kendini kaybedecek derecede aşık olur, ancak daha sonra canlı bir havayla eşme, çok sıkıldığını söyler.


Genellikle onun için, gerçekten sevebilme konusunda yetenekli olmadığı düşünülür. Aslan erkeği olarak siz bu kadını tutmayı başarabilirsiniz. Sizi muhteşem bir ödül bekliyor.



ASLAN KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ


Bir doğa kanunu olarak, aynı renkteki iki ışık ışını üst üste geldiğinde, mutlaka şiddetle parlamaya devam etmeleri gerekmez, tersine bu birbirlerini zayıflatmaları ve hatta tümüyle söndürmelerine yol açabilir. Bu kadar birbirine benzeyen iki karakter beraberken, sahip olduklarını korumak için acaba nasıl davranırlar? Bu sonsuz ve tutkulu bir savaşa yol açabilir.


Aşkın kendilerine göre olmadığını anlayana kadar birçok yara alabilirler. Erkeğin cazibesi kadını büyüleyecek, açıklığı, cesaret ve iyimserliği onu gerçekten etkileyecektir. Ama bunun olmasına izin verilmemelidir, bu onun için tehlikeli bir meydan okuma olur. Arkadaş olarak her konuda iyi anlaşacaklardır. Sahip oldukları ortak noktalar, zengin ve verimli bir ilişkiye yol açabilir




Jaqen 28.09.2012 00:34

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Aslan ile Balık


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE BALIK KADINI

Balık kadını kendi fantazi dünyasında yaşar ve daima yıldızlara ulaşmak ister, yaşamda ağır ağır ilerler. Birisi bu yüzden kendisine anlayış göstermezse, nedenim anlayamaz. Yaşama şiirsel bir bakış açısıyla bakar, yaşamın sevimsiz yönleriyle uğraşma çabasını tümüyle Aslan erkeğine bırakır. Bu çabayı zevkle devreder.


Yine de Aslan erkeği, Balık kadınının saf olduğu ve çevresinde neler olup bittiğini fark etmediği gibi bir mantıksız yargıya varmamalıdır. Aslan erkeği kadını ciddi olarak düşünmüyorsa, kadın kendini başka sulara bırakır.


Erkeğin açık anlayışı ve mantığı, kadının sezgileri ve kehanet kabiliyetiyle birleşince, iş yaşamındaki sorunlara başarılı şekilde el koyarlar. Kadının her zaman sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır. Bu alışılmamış ve şehvetli kadını, tutkuyla sevmek Aslan erkeğine zor gelmez.



BALIK KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ


Büyük bir olasılıkla Aslan burcunda doğmuş bir erkek sizi ilk bakışta çekecektir. Bir partide tanıştıysanız hemen ona sokulursunuz, çünkü bu kadar erkeksi güç, güven ve sıcaklık sizi çekecektir. Onun her konuda söyleyecek bir şeyleri olması ve her şeyden önce sabit bir fikirli olmasına hayran olacaksınız. Ama onu daha yakından tanıyınca sadece ağzının laf yaptığını fark edeceksiniz.


O, her zaman sahnede ve odak noktası olmak ister. Eğer onu kaybetmek istemiyorsanız, oyunculuğunu asla eleştirmeyin, özellikle de diğer insanların yanında. Ormanların kralı eleştiriye aşırı tepki gösterir. Bazen gururundan bavulunu toplar ve evi terk eder. En iyisi kadınsı bir taklit hazırlayın.


Atıp tuttuğu zaman, hayaller içindeymiş gibi gülümseyin. Bu arada o, kararları kendisinin verdiğini sanır, ama aslında inisiyatif sizdedir. Eğer bu öğüdü dinlerseniz. Sizi sevecek, koruyacak ve hayatı yaşanır kılmak için elinden geleni yapacaktır.



BALIK ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI


Sizi gerçekten bir erkek yapacak tek kadın, Aslan burcundandır. Sizden yeteneklerinizi kullanmanızı bekler, çünkü hayatın boşu boşuna akıp gitmesine izin veren bir insanla birlikte olamaz. Eğer onunla birlikte yaşamayı gerçekten istiyorsanız, parolasının 'hareket' olduğunu bilin.


Görüyorsunuz, Aslan kadını sizin gücünüzden ve yeteneğinizden çok fazla şey beklemiyor. Aslında siz sakin, içine kapanık bir şekilde seviyorsunuz, rüyalara dalmak için özgürlüğe ihtiyacınız var. Hiç istemeseniz de Aslan kadını, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek bir kadındır.


Aslan kadını **** konusunda da Balığa özgü romantizmden pek hoşlanmayacaktır. O, son derece tutkuludur ve 'kurbanlarına' soluk bile aldırmaz. Sevilmeyi ister ve kendisine kur yapılmasından hoşlanır. Neyse ki siz alçakgönüllü bir insansınız ve onu bu açıdan tatmin edeceksiniz.


Aslan kadını başka bir sevgiliyle hayal kırıklığına uğratmak, sizin için aptalca olurdu, çünkü herkes, bu kadınla birlikte olduğunuz için size gıpta edecektir.



ASLAN KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ


Balık erkeği, çelişki ve ayrılıkların adamıdır. Bir an saf hayalci olur, bir başka an açık, keskin ve tereddütsüz hareketleriyle çevresini şaşırtır. Hoşgörüsü, Aslan kadınına kolaylık sağlar.


Balık zor durumlarla diğer burçlara nazaran, çok kolay başa çıkabilir ve kendisine yapılan haksızlıklara karşı kin beslemez. Aslan kadını yine de kaçamaklara dikkat etmelidir. Balık erkeği, bir kadın ve evlilik için karar verdiyse, aile anlayışım geliştirecektir.


Aslan kadınının sosyalliğinden çok etkilenir. Hoş insanlarla, severek partilere ya da sosyal faaliyetlere katılır. Ama sizinle romantik bir ortamda şömine başında yalnız bir akşam geçirmeyi de sever.



Jaqen 28.09.2012 00:35

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Aslan ile Başak


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Başak kadınının çekingenliği, Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni, emin olamamaktan çok, yabancılara güvenmemektir, Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını, stil ve dış görünüşe önem verir. Erkek, görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.


Başak kadını, hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir, bunu affetmez. Başak kadını, erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler. Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.



BAŞAK KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ


Aslan erkeği bir liderdir. Sizi tutkuyla sevecek ve el üstünde tutacaktır. Ama buna karşın sizden doğal olarak, rahat bir ev sağlamanızı, onunla ilgilenmenizi ve dört dörtlük bir kadın olmanızı bekler. Bu, kıyafetlerle başlar (Aslan erkeği "kot ve kazak" giyen kadınlardan nefret eder) ve ****** sona erer.


Kendinizi ona tamamen vermelisiniz. Belki tipik Başak sınırlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Zekanız ve gayretinizle ev kadını rolünde mutlu olup olmayacağınız şüphelidir. Çok önemli: Aslanın eşi için tam bir flört yasağı vardır. Çok kıskanç ve sahiplenicidir ve asla başka birine bakmanıza izin vermeyecektir. Eğer rolünüze karar verdiyseniz, bir Başak kadını olarak, ona sadık kalmak size zor gelmeyecektir.



BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI


Aslan kadınının cazibesinin yanında yere çok zor basarsınız. Aslan kadınları çok duygusaldırlar, size yorgunluk ve çok paraya mal olurlar. Diğerlerinden biri olmamaya dikkat edin, çünkü Aslan kadınları genelde ateşli aşıklar haremiyle muhabbet ederler, aynı açık av sahası gibi.


Başak erkeklerinin Aslan kadınından başka birine kalplerini vermeleri gerçekten çok nadirdir. Onu bu beraberliğin cennetine çıkarmaktan ve onun için önemli olan diğer şeyleri unutturmaktan zevk alırsınız. Sadece onunla olabilmek için etrafı toplamaktan bile severek vazgeçeceksiniz.


Evlilikte karakterleriniz çarpışabilir. İş kadını Aslan eşiniz, sizden hızlı bir şekilde kariyer yaptığında erkeklik gururunuz kırılacaktır. Bu yüzden ona sitem etmeyin. Sizin aşağılık kompleksinizi komik bulacaktır.



ASLAN KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ


Öncelikle Başak erkeğinin aşırı titizliği, Aslan kadınının sinirine dokunacaktır. O, her şeyde çok dar görüşlü ve şekilci olabilir, rahatını her şeyden çok sever, hiç bir şey onu acele ettiremez. Sizin aşırılıklarınız ve onun materyalist soğukkanlılığı açık bir tezat yaratır.


Aslan kadını için bu adamı, coşkulu hayat sevgisiyle beraberinde sürüklemek ve kalbinde yanan ateşi ona sıçratmak hiçte kolay olmayacaktır. Ama bunu başarırsa ve bu erkeğe karar verirse, kendisi için sadık, sevgi dolu, itinalı bir eş beklememelidir. Elbette ikisinin de aynı zevk ve dünyaya bakış açısına sahip olması, tercih edilir bir şeydir. Çünkü Başak erkeği düşünce ve fikirlerine sıkı sıkıya bağlıdır ve Aslan kadını delilleriyle ona karşı geldiğinde, sadece inatçılık yapar.


Günlük hayatın en önemli konularında karşılıklı bir kabullenme olursa, bu ilişki çok mutlu olabilir. Aslan kadını onun gururunu okşayacak ve en iyiyi yapması için gerekli etkileri yaratacak doğru kadın olabilir. Para meselelerinde kendini becerikli görür. Onun yanında neredeyse sorun yaşamayacaksınız, çılgınlığınıza çok az anlayış gösterecektir.




Jaqen 28.09.2012 00:35

Cevap: Burçlar Arası Uyum
 
Aslan ile Kova


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE KOVA KADINI

Kova kadınının duygulu, ince ruhlu ve maneviyata düşkün bir yapısı vardır. Arkadaşlık onun için yüksek bir değere sahiptir. Aşkta da aynı şeyleri talep eder. İnsanlar ve güdülen konusunda sezgi sahibidir, ayrıca kişilerin gerçek amaçlarını anlaması çok kolaydır. Sezgileriyle hareket eden bir insandır. Hayatını düzenleme tarzı, onun düzen ve disiplin anlayışına denk düşer.


Aslan erkeği, onun düşünce sıçramalarını takip etmekte zorlanır. Ancak duygu dünyasının, erkeğe daima kapalı olduğu kabul edilmelidir. Şu alanda çok iyi anlaşacaklardır: Kova kadını kendini topluma adamıştır, zayıf ve baskı görenlerin menfaati için büyük bir çabayla hareket eder. Eğer güçlerinizi birleştirirseniz, güzel günler önünüzde demektir. Çok iyi arkadaş olabilirsiniz, en iyisi aşkı boş verin.



KOVA KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ


Hiç şüphe yok ki Aslan erkeği size kur yaparsa, ona aşık olacaksınız, çünkü size tam bir kadın gibi davranır. Sizi koruyacak, maddi problemlerinizi çözecek ve sizi şımartacaktır. Tek sorun, bu ilişkinin uzun sürüp sürmeyeceğidir.


Aslan erkeği, sadece hayatı paylaşmanızı değil, her konuda onun fikirlerine uymanızı da ister. Onu şımartırsanız, oda sizi el üstünde tutacaktır. Onu evlilik için kolayca kandırabilirsiniz, ama bu savaş ilan etmek kadar delicedir. Kendinize zaman tanıyarak onun huylarına ve özelliklerine alışın. Gururu büyük olasılıkla sizi uğraştıracak, devamlı şımartılmak istemesi sinirlerinizi bozacaktır.


Aslan erkeğinin tek ihtiyacı aşktır. Ve şaşıracaksınız, ama hayatında tek bir kadın olmasını ister. Bu hoşunuza gidecektir. Sizi hep yanında görmek ister, bundan pek hoşlanmayacaksınız. O, sizin için ideal aşıktır, başka hiç kimse size kadın olduğunuzu böylesine hissettiremez.


Aslan erkeği az sayıda çocuk sahibi olmayı ister, çünkü ona göre çocuklar iyi bir ortamda yetişmelidir. Tekdüze kavgalarınız, sonuçta anlaşmanızı sağladığı sürece mutlu bir çift olabilirsiniz.



KOVA ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI


Aslan kadınını fethetmeyi kafanıza koyduysanız, savaşa hazır olmalısınız, çünkü tek istekli siz olmayacaksınız. Aslan kadını sevgidolu, dürüst bir eştir, ama iktidar hırsına alışabilmeniz uzun zaman alacak ve çok zor olacaktır. Bu kadın sizin gibi, özgürlüğe susamış, güçlü, samimi, cesur ve doğuştan liderdir. Eleştirilerinden alınmayın, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz.


Aslan kadını aşkta avlanmaktan çok avlamayı sever ve eş seçme sınavını öyle zorlaştırır ki, çok az kişi bunu başarabilir. İlerleyen ilişkisinde eşini forma sokmaya, zayıf noktalarını dengelemeye, abartılı yönleriyle gerçeklik arasındaki uçurumu kapatmaya çalışacaktır.


Ev kadını olarak iyi bir örnektir ve özel ilgi alanlarıyla ev kadını görevlerini birleştirmeyi bilir. Onunla evliyken eve gelmekten mutluluk duyacaksınız, çünkü onunla en rahat birlikte olabileceğiniz yer orasıdır. Aslan kadını hayatını paylaşmak için sizi seçtiyse, kendinizi talihli hissedebilirsiniz, çünkü 'Bir tanrıça, bu ölümlüye kendisini lütfetmektedir.'



ASLAN KADININA GÖRE KOVA ERKEĞİ


Kova erkeği Aslan kadınına olan aşkım keşfedince, tüm gücüyle kendisinin olması için çabalar. Binlerce defa mükemmel bir kadın olduğunu söyleyerek aşkım ilan eder.


Kovanın sevgi konusundaki ısrarı ve sabrı, Aslan kadınını etkiler. Erkeğinin ona duyduğu hayranlık kadınının elini kolunu bağlamaz. Ama Kova erkeği için doğru kadın olduğu gerçektir. Çünkü, öyle ya da böyle kendine küçük destekler verecek birine ihtiyacı vardır. Bu sayede yeteneğini görür ve bunlardan yararlanmayı öğrenir.


Kova erkeği idealisttir, belirgin bir duyarlılığı vardır, bu nedenle birbirlerini tamamlayacaklardır. Aslan kadını, onu ütopyalar aleminden alarak, gerçekler dünyasına indirecek kişi olacaktır. Birbirlerinden her durumda çok şey öğrenebilirler. Ortak ve farklı noktaları onları dengede tutar. Ama bunun ilişkileri için yeterli olup olmadığı tartışma götürebilir.


Aslan kadını ve Kova erkeği arasındaki cinsel ilişki çok heyecanlı ama kısa sürelidir. Çünkü Kova erkeği, Aslan kadınına, gerekli olan cinsel onayı veremez. Bu durum Aslan kadınının üstünlük inancım sarsar.






Saat: 13:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.