Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   12 Temmuz 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/119735-12-temmuz-2014-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html)

Şafak 11.07.2014 23:23

12 Temmuz 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
 
12 Temmuz 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

12 Temmuz 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, 12 Temmuz Burç Yorumları, 12 Temmuz Cumartesi Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 12 Temmuz Cumartesi Burç yorumu, 12 Temmuz Burç yorumu,günlük burç yorumları rezzan kiraz,günlük burç yorumları nuray sayarı,günlük burç yorumları,günlük burç yorumları akrep,günlük burç yorumları kova,günlük burç yorumları başak,günlük burç yorumları aslan,günlük burç yorumları balık,12 Temmuz 2014 günlük burç yorumları,012 06 2014 burçlar,12 Temmuz 2014 akrep burcu yorumu,12 Temmuz 2014 aslan burcu yorumu,12 Temmuz 2014 balık burcu yorumu,12 Temmuz 2014 başak burcu yorumu ,12 Temmuz boğa burcu yorumu, 12 Temmuz ikizler burcu yorumu,12 Temmuz 2014 koç burcu yorumu,12 Temmuz 2014 kova burcu yorumu,12 Temmuz 2014 oğlak burcu yorumu,12 Temmuz 2014 terazi burcu yorumu,12 Temmuz 2014 yay burcu yorumu,12 Temmuz 2014 yengeç burcu yorumu,2014 Temmuz ayı burç yorumları,günlük burç yorumları,2014 Temmuz günlük burç yorumları,12 Temmuz burç yorumları,12 Temmuz 2014 Cumartesi burç yorumları,günlük burç yorumları, 12 Temmuz Cumartesi günlük burç yorumları, 12 Temmuz 2014 günlük burç yorumu

Tüm burçlar için gün geneli yorumu: Kısa yolculuklar, seyahatler ve fikir alışverişleri ön planda. On gündür, pek çok alanda akıcı ilerlemek kolay olmadı malum. Yarından itibaren de elimizdeki pasın gole giden olmadığını fark edebiliriz. Dolayısıyla, hayatımız için önemli şeylerin gerçekleşmesini veya önemli problemlerin bertaraf edilmesini istiyorsak yeni yöntemler geliştirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz. Olaylardan karlı çıkmanın yollarını bulmamız gerekiyor.
Günlük Burç Yorumları Balık Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Balık,

Bugün kariyerinizde hoşunuza gidecek bazı hareketlenmeler olabilir. İş hayatında tanınmanızı sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla özellikle üstlerinizle paylaşımlarınız artabilir. İletişiminiz oldukça olumlu gözüküyor. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşma yönünde epey yol kat edebilirsiniz.

Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir. Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor. Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir. Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Günlük Burç Yorumları Kova Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Kova,

Sosyal açıdan renkli ve dolu dolu geçecek bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınız sayesinde kültürel ve sosyal etkinlikler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Kişisel açıdan önem verdiğiniz alanlarla ilgili kişilerle tanışma fırsatları gözüküyor. Aynı heyecan verici enerji işten yana destekler konusunda da var. Haberiniz olsun.

Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir. Ancak, bu esnada yüksek yaratıcılık kullanarak hayatınızı kolaylaştırmanın yollarını da bulabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları, kişisel gelişim programları, anlaşmalar ve pazarlıklar ön planda.

Günlük Burç Yorumları Oğlak Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Oğlak,

Kendinizi daha iyi hissedecek, gelişiminiz için yapıcı kararlar alacaksınız. Özellikle kabullenme konularında önemli adımlar gözüküyor. Bir uzmanla görüşebilir, farkındalığınızı yükseltebilirsiniz. Çevrenizdeki olan bitene karşı duyduğunuz aşırı sorumluluk ve kontrol duygularından arınabilirsiniz. Akışa bırakın. İyi gelecek.

Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz. Yardım almaktan çekinmeyin. Duygular mantığın önüne geçebilir. Dolayısıyla, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir. Sahip olduğunuz şeyleri korumanız gerekiyor.

Günlük Burç Yorumları Yay Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Yay,

İlişkiler açısından yenileyici bir süreç yaşayabilirsiniz. Biraz durgunlaşan beraberliğiniz tekrar canlanabilir, dostluklarınız kuvvetlenebilir. Tabi buradaki en belirleyici unsur siz olacaksınız. Kendinize ve sağlığınıza odaklanmak için uygun enerjiler var. Özellikle de kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak için harika bir gündesiniz.

Olaylara belli bir perspektifle yaklaşmayı başarmanız size hareket alanı yaratacağı kadar, değişiklik talepleri olan kişilerin de isteklerinin karşılanmasını sağlayabilir. Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir. Bütçe yapmanız gerekiyor.

Günlük Burç Yorumları Akrep Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Akrep,

Başkalarından destekler konusunda ilerleme kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda yeteneklerinizi ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Gerek iş gerekse sosyal ilişkilerinizde daha canlı ve dışadönük olacaksınız. Kariyeriniz için faydası dokunacak eğitimlere katılabilirsiniz.

Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir. Dolayısıyla, belli sözler vermeden önce iki kere düşünmelisiniz.

Günlük Burç Yorumları Terazi Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Terazi,

Bugün yakın çevrenizle olan paylaşımlar öne çıkıyor. Komşularınıza ziyarette bulunabilir, uzun zamandır görmediğiniz eski meslektaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kardeşlere dair konularda da gelişmeler var. Birlikte bazı etkinliklere katılabilirsiniz. Ticari konularda kazançlar artabilir. Önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün. Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın. Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz. Bir tüyo: İlk olarak, nasıl ve kiminle ilerleyeceğinizi yanıtını bulmanız gerekiyor.

Günlük Burç Yorumları Başak Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Başak,

Aileye dair konular ve ailenizle olan paylaşımlarınızın artacağı bir gündesiniz. Aile büyüklerinizle özellikle babanızla olan iletişiminiz güçlenecek. Gün içinde çeşitli ziyaretler yapmanız gerekebilir. Ancak bundan sıkılmayacak aksine keyif alacaksınız. Toprak ve emlakla ilgili yeni kararlar alabilir doğup büyüdüğünüz şehirde yatırım yapabilirsiniz.

Önemli konular kendiliğinden ortadan kalkamayacağı için, diğerlerinin bir şeyler yapmasını beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekebilir. Yararlı arkadaşlıklar kurabileceğiniz günler.

Günlük Burç Yorumları Aslan Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Aslan,

Kıpır kıpır ve heyecanlarla dolu bir gündesiniz. Aşk ve eğlenceyi bir arada yaşayabilirsiniz. Yeni tanışmalar ve yeni aşklar birlikte gelebilir. Üstelik tüm bunlar sadece siz eğlenirken olabilir. Şansınız artıyor. Hatta talih oyunlarından ufak kazançlarınız bile olabilir. Yine de şansınıza çok güvenip büyük risklere girmeyin.

Zorlandığınız durumlardan fayda sağlamak istiyorsanız, bu farkı yaklaşım biçiminiz belirleyecek. Zorlanarak da olsa istediğinizi alacağınız günler.

Günlük Burç Yorumları Yengeç Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Yengeç,

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda daha uyumlu ve verimli bir iletişim kurabileceğiniz bir gündesiniz. Bu olumlu hava iş yükünüzü hafifletebilir. Sizin enerjinizi yükselttiği gibi ekip olarak daha çok işin üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel hizmetler almak içinde uygun bir gündesiniz. Doktor randevularınıza gitmek için fırsat yaratın.

Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var. Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları İkizler Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili İkizler,

Evlilik konusunda uyumlu ve tazeleyici enerjiler gözüküyor. Romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Aynı olumlu hava iş konularında da etkisini gösteriyor. Özellikle yarım kalan veya fikir ayrılığı yaşanan anlaşmazlıklarda uzlaşma sağlayabilirsiniz. Çalışmalarınız rahat ve verimli olacak. Dostlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir. Bugün için çok fazla yorum yapmamanızda fayda var.

Günlük Burç Yorumları Boğa Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Boğa,

Ortaklar ve para konularında heyecanlı ve taze enerjiler var. Finansal açıdan dönüşüm vurgusu daha da belirgin hale gelebilir. Ortaklarınızın ve destekçilerinizin yardımını alabilirsiniz. Özellikle ortak hesaplarda bir büyüme olabilir. Enerjinizi bu alanlara vermeli ve kuruntulu düşünceleri bir kenara bırakmalısınız.

Bugün için çok mantıklı görünmese de, diğerlerinin görüş ve fikirlerine de hassasiyet göstermenizde fayda var.

Günlük Burç Yorumları Koç Burcu Yorumu 12 Temmuz 2014 Cumartesi
Sevgili Koç,

Kişisel gelişim konularında yararlı olabilecek tanışmalar olabilir. Moralinizi yükseltecek ve sizi canlandıracak kişilerle paylaşımlarınız artıyor. Bu sayede yeni ilgi alanları bulabilir, yeni yerler görmeyi planlayabilirsiniz. Yaşam koçu gibi danışmanlık hizmetleri almanızda mümkün gözüküyor. Kendinizi daha özgür ve ferah hissedeceksiniz.

Bugün, neye ve niçin ihtiyacınız olduğunu, artı, bu ihtiyacın şu an giderilmesi gerektiğini belirtme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, istediğinizi elde etmenin en iyi yolu bu olmayabilir.


Saat: 07:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.