Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   31 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/142952-31-aralik-2014-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 29.12.2014 13:58

31 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları
 
31 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

31 aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, 31 12 2014 burçlar, 31 aralık 2014 akrep burcu yorumu, 31 aralık 2014 aslan burcu yorumu, 31 aralık 2014 balık burcu yorumu, 31 aralık 2014 başak burcu yorumu, 31 aralık 2014 boğa burcu yorumu, 31 aralık 2014 ikizler burcu yorumu, 31 aralık 2014 koç burcu yorumu, 31 aralık 2014 kova burcu yorumu, 31 aralık 2014 oğlak burcu yorumu, 31 aralık 2014 terazi burcu yorumu, 31 aralık 2014 yay burcu yorumu, 31 aralık 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 aralık ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2014 aralık günlük burç yorumları, 31 aralık burç yorumları, 31 aralık 2014 çarşamba günlük burç yorumları


KOÇ Burcu Yorumu

Otoritenizi tartışanlar mı var ? Yılın son günü otoriteniz tartışılacak. Ama siz iyi bir yönetici,siniz, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.Sizin enerjinizi kimseler alamaz.

BOĞA Burcu Yorumu

Her şeyi sadece sen bilmiyorsun unutma ! Kişisel becerilerini çevrenle paylaşmaktan hoşlanıyorsun ama bak bakalım onlar hoşlanıyorlar mı ?Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Ama dikkat ukalalığa varan işler yapmayın.

İKİZLER Burcu Yorumu

Kişisel sorunlarınız patlak mı verdi ? Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Taviz vermeyin ama başkalarından da istemeyin.

YENGEÇ Burcu Yorumu

Kişisel istekleriniz bugün bir numara ! Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yatırım yaparsanız kazanacaksınız unutmayın !

ASLAN Burcu Yorumu

Çevrenizdekileri çok mu zorluyorsunuz ? Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarılı bir gün olacak yılın son günü…

BAŞAK Burcu Yorumu

Sizi kıskananlar mı var ? Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Ama unutmayın, çok ciddi ve dik kafalı olduğunuz için çevrenizi zorluyorsunuz.

TERAZİ Burcu Yorumu

Güvenmek istiyorsunuz ! Ama çevrenizdeki insanlar sizi üzdüğü için güven duygunuz da patlak vermiş gibi…Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Akrabalarla çatışma var gibi…

AKREP Burcu Yorumu

Enerjinize diyecek yok ! Yılın son günü sizi uçuracak gibi…Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Ama bu enerji patlamasını durdurup böyle bir şey yapabilir misiniz bilmiyoruz.

YAY Burcu Yorumu

Dünyevi konular had safhada.Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bu kadar özgür ve bağımsız olmanız sizin zamanlamanızı ve kapasitenizi karmakarışık ediyor.

OĞLAK Burcu Yorumu

Hep çalış ,hep kovala ! Yılın son günü de koşturmanız bitmeyecek gibi…Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Ama yine de bu kadar çok çalışmak bünyenizi sonradan sıkıntıya sokarsa, üzülebilirsiniz. Bugün olsun dinlenin…

KOVA Burcu Yorumu

Kendine güvenen kova ! Kendinizi güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da güçlü olmanıza neden oluyor. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün herkes sizi konuşacak.Ama unutmayın,bu her zaman böyle olacak, sizin karizmanıza yetişmek mümkün mü ?


BALIK Burcu Yorumu

Stresli ve yoğun bir gün ! Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı kendi kendinize oluşturduğunuz bir gerçek. Ama şu da bir gerçek ki,kendinizi bu kadar sıkıntılı ve gergin anlara hazırlayan da sizsiniz


Saat: 19:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.