Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   13 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/146671-13-subat-2015-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 12.02.2015 11:12

13 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları
 
13 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

13 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları, 13 02 2015 burçlar, 13 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 13 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 13 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 13 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 13 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 13 Şubat 2015 ikizler burcu yorumu, 13 Şubat 2015 koç burcu yorumu, 13 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 13 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 13 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 13 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 13 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 şubat ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Şubat günlük burç yorumları, 13 Şubat burç yorumları, 13 Şubat 2015 cuma günlük burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda yaşanacak problemlere işaret etmekte. Seçimlerimizin bedeli hepimiz için olumlu yada olumsuz sonucları beraberinde getirir.Zamaninda doğru gelen konularınızı size rahatsız edici gelebilir. İçinizde kopan fırtınaları birlaikte olduğunuz insanla paylaşmalı ve birlikte neler yapabilirsiniz yanlış giden konuları nasıl çözme kavusturabilirsiniz bunları düşünmeli ve kararlar almalısınız.Gercekleri görmezden gelerek hareket ederseniz tahmin bile edemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabileceği ve derin üzüntüler pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Gercekler hoşumuza gitmesede acıdır. Herkesten önce kendinize dürüst davranmalisiniz. Bugünün şansı ise talih oyunlari olabilir sizler için..
Gunun olumlamasi: Var olan şartlarının değişmesinden dolayı korkularımın esiri olmayi kararlılıkla bırakıyorum, Degisim enerjisinin ruhumda yarattığı enerjiyi en yüce hayrıma olacak sekilde değerlendiriyor olumlu sonuclar elde ediyorum.
Gunun rengi: Yeşil
Günün Kristali: Zümrüt




Boğa Burcu

Gökler sizleri hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız; hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi tecrübenizi insanlarla paylaşarak; bir yıldız gibi yükselecek; insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz Özel zamanlardasınız. Bugünler de çevreniz genişleyerek; sizi yürekten destekleyen, hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle; başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Özel yaşamınızda sevdiklerinizden aldığınız olumlu enerjilerle her geçen gün kendinizi daha kararlı ve güçlü hissedeceksiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıkla nefes alıyorum mutlu ve huzurluyum, Yaşamayı ve bana sunulmuş hayatı seviyorum, Sağlıklı ve zindeyim, Bu benim var oluşumun doğal kaynağıdır.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Akuamarin




İkizler Burcu

Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insanla birlikte; Aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Bedenimi ruhumu seviyorum, Ruhumun derinliklerinde gizli kalmış yanlarımı keşfettikçe artan farkındalığımla göremediğim güzelliklerin idrakine varıyor her günümü yeni bir öğretiyle zenginleştiriyor kuvvetlenen inançlarımla yaşamı sevgiyle kucaklıyorum.
Günün Rengi: Turkuaz
Günün Kristali: Turmalin




Yengeç Burcu

Duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz. Bireysel olarak kendi yakınlarınızla yaşadığınız sorunları birlikte olduğunuz insana yansıtmamalısınız. Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız karşınızdaki insanında tepkisini alabilir ve derin bir kalp kırıklığı yaşamasına sebep olabilirsiniz. Başkaları yüzünden beraberliğinizi zedeleyecek davranışlardan sakının. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda beklemediğiniz olumsuzluklara karşı dikkatli olmalı ve teklif edilen uzlaşmaların içinde olmak yerine mücadeleci bir tavırla hakkınız olanı almanın peşinden gitmelisiniz.
Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum ve şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Akumarin




Aslan Burcu

Gökyüzü bugün son derece huzurlu bir ruh hali içinde olup aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir gün geçireceğinize işaret etmekte. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirecek sevdiklerinizden aldığınız güçle moral depolayacaksınız. Bugün çocuk sahibi Aslan’lar için oldukça eğlenceli zamanlar söz konusu.. Bugün olağanüstü rüyalar görebilir zihninizde yaratıcı enerjinizle yeni fikirler üreterek iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise sevginin iletişimin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacak ve sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırmak için elinizden geleni yapacaksınız. Beraberliği olmayan Aslanlar ise bugün sosyal olun dışarı çıkın arkadaşlarınızla bir araya gelin tanışacağınız biri aşk hayatınızı canlandırabilir.
Günün Olumlaması: Anladım ki, Sevgiyi ifade ettikçe değer kazanıyor, Anladım ki ifade edilmeyen sevginin anlamı yok, Paylaştıkça büyüyor ve güçleniyor. Sevdiklerimin gözlerinde gördüğümde bana duydukları sevgiyi yaşam benim için yeniden şekilleniyor.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Zümrüt




Başak Burcu

Gökyüzü size kendinizi yenilemeniz ruhsal olarak daha güçlü olmanız için güzel bir şans veriyor. Kişisel bakımınızı ve ruhsal beslenmenizi bugün yapabilirsiniz. Daha önce uzak durduğunuz meditasyon spritüel öğretiler için fırsat yaratın ve öğrendiklerinizi uygulayın. Yoğun geçen bir haftadan sonra enerjinizi yükseltmeye fazlasıyla ihtiyacınız var. Sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Fakat hesapta olmayan rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. Bugün size özel olsun kendinizi şımartın ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.
Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım, Kendime daha fazla değer verecek sevdiğim konularla ilgilenecek rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı, Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Hematit




Terazi Burcu

Gökyüzü bugün duygusal olarak çok derin düşüncelerin içinde olabileceğinize işaret etmekte. Çevrenizdekilere karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı hassas davranışlarınızı dışa vuramamanız içinize kapanmanıza neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaşın, Duygularınız olumluda olabilir olumsuzda birlikte olduğunuz insan sizi gerçekten seviyorsa ruh halinizi anlayarak düşündükleriniz ve hissettikleriniz için sizi aydınlatmaya çalışacak açıklamalarda bulunacaktır. Sezgileriniz oldukça yoğundur mistik konulara olan ilginizin arttığı bu süreçte konuyla ilgili araştırmalar yapabilir ve bir çok bilgiye erişebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben duygularımı hissettiklerimi tüm yalınlığıyla ifade etmeyi seçiyorum. Korkmadan sorgulamadan yüreğimden dökülen sözlerimin gerçeğe giden yolda beni aydınlatmasını diliyorum. Aradığım cevapları bulabileceğime inanıyor rahatlıyor ve güvende hissediyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Azurit




Akrep Burcu

Gökyüzü ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ilgili bir konuda fikir ayrılıkları yaşayabilir ve birbirinize kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Dilinize hakim olun. Yüreğiniz sevgi doluyken diliniz tam tersini söylemesin. Maddi olarak şanslı bir gün talih oyunlarında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sonsuz bir şükür içindeyim. Sağlığım zekam sahip olduklarım için. Her doğan günle büyüyen yüksek inancım beni güçlendiriyor her zamankinden daha kararlı ve istekliyim.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Yakut




Yay Burcu

Gökyüzü bugün huzur dolu enerjik bir ruh hali içinde olup çevrenizde iyi ilişkiler kurup ilişkilerinizi güçlendireceğinize işaret etmekte. Maddi konularda süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda güçleneceğiniz bu dönemi akıllıca değerlendirin. İşinizle ilgili konularda güvendiğiniz yakınlarınızla fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Bugün olaylara idrak gücünüz oldukça fazladır. Normalde pek dikkat etmediğiniz konuların ayrıntılarını düşünerek yanınızda görünen fakat sizin karşısınız da aleyhinize çalışan insanları fark ederek onlara nasıl davranmanız gerektiği yönünde taktikler geliştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Dostla düşmanı ayırt edebildiğim zamanlardayım şimdi, İçimdeki rehberim iş başında gerçeği görebilmem için beni destekliyor. Fark ediyor tavrımı belirliyor ve gitmesi gerekenleri gönderiyorum yaşamımdan.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Ametist




Oğlak Burcu

Özel yaşamınızın önem kazandığı bir gündesiniz. Aile ilişkilerinizi 3ncü şahısları karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Yaşadıklarınız ne kadar can sıkıcı olursa olsun bu size özel bir durumdur. Başkalarının dolduruşuna gelerek hareket etmemelisiniz. Unutmayın ki, bu durumda etki altında kalıp kırıcı tepkiler verdiğinizde gün gelir yaptıklarınız size karşı bu insanlar tarafından kullanılır ve canı yanan yine siz olursunuz. Mutlu olmak istiyorsanız birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkiniz de olumsuz giden konuları düzeltebilir yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Pembe kuvars




Kova Burcu

Gökyüzü olumlu enerjileriyle cesaretinizi toplayarak yeniliklere açık bir ruh halinde olmanızı sağlıyor. Ertelediğiniz peşinden gitmeye korktuğunu tüm düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinize hak ettiğiniz değeri verdiğiniz sürece karşılığını olumlu sonuçlar elde ederek alabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz bu olumlu durum çevrenizdeki herkeste merak uyandırıyor. İkili ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar sergileyin olayları sakinlikle ele alın. Büyütülmemesi gereken konuları alevli tartışmalara çevirmenizin sonucunda istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz mideyle ilgili bir rahatsızlık söz konusu olabilir.
Günün Olumlaması: Yine yeni bir güne sağlıkla huzurla uyanmanın huzuru ve mutluluğundayım. Kendimi seviyor güveniyor değer veriyorum. Rabbime bana verdiği nefes için binlerce kez şükrediyor yaşamımı mana zenginlik katacak tüm düşüncelerimi uygulamaya başlıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Yeşim




Balık Burcu

Gökyüzü Yakın çevrenizdeki insanlara vermek istediğiniz tepkiler egonunuzu harekete geçirerek yanlış ve itici davranışlar sergilemenize neden olabilir. Siz özünüzden gelen sese kulak verin ve kimseyle yarış içine girmeyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla paylaşımlarınızı iyi niyetle bile olsa üçüncü şahıslarla paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Eski dostlardan gelecek iyi haberlerle kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Bugün kişisel bakımınıza da zaman ayırabilirsiniz. Özel hayatınızda ise beraberliği olmayanlarınız sahip olduğunuz kuvvetli enerjiler sayesinde sürpriz teklifler alabilirsiniz. Yaşamın size sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Yakut


Saat: 06:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.