Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   16 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/149448-16-mart-2015-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 16.03.2015 10:26

16 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları
 
16 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

16 Mart 2015 Burç Yorumları, 16 Mart 2015 Burçlar Hakkında, 16 Mart 2015 Günü Koç Burcu Yorumları, 16 Mart 2015 Günü Balık Burcu Yorumları, 16 Mart 2015 Günü Aslan Burcu Yorumları, 16 Mart 2015 Günü Yay Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü İkizler Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Akrep Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Kova Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Boğa Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Başak Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Oğlak Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Yengeç Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Terazi Burcu Yorumu, 16 Mart 2015 Günü Burç Yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koç Burcu

Yapmayı düşündüğünüz girişimler için kararlar ve planlamalar için mükemmel bir gündesiniz. Düşünceleriniz netleşecek nerede ne söyleyeceğinizi belirleyerek bunların getirdiği avantajları akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi konularda istikrarlı yükseliş içinde iken, Hiç ummadığınız bir yatırım fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Elinizi çabuk tutup gelen fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek sürpriz sevgi dolu bir yaklaşm sizi hayli mutlu edecektir. Tereddütlerinizden uzaklaşarak rahatlamanın yanı sıra sizin için yaptığı davranıştan çok memnun olacaksınız.
Günün Olumlaması: Her bir chakram uyum ve denge içinde. Evrenle bütünleşiyor sağlıkla nefes alıyor tüm güzel düşüncelerimi gerçeğe çevirebilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Siyah




Boğa Burcu

Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu; Fakat birlikte çalıştığınız fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir, Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalı anlamadan dinlemeden kırıcı davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor hafifliyor huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyor olumlu sonuçlar elde ediyor büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Rengi: Siyah




İkizler Burcu

Bekar İkiz’ler karşı cinsin yoğun ilgisi duygusal anlamda yeni başlangıçları getirebilir yaşamınıza. Fakat dikkatli davranmalı karşınızda ki insanı tam anlamı ile tanımadan hakkında fikir sahibi olmadan bir ilişkiye adım atmayın. Üzülebilirsiniz… Sabır sabır sabır once iyice tanıyın sonra yaşamınızın bir parçası olarak kabul edin.. İş hayatınızda süpriz bir teklif alabilir ve farklı bir sektörde ilerleme kararı alabilirsiniz….
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımda deneyimlediğim beni üzen olayları genel hayatıma yansıtmayı bırakıyorum. Biliyorum ki yeteneklerimi geliştirdikçe kullandıkça tüm kapılar bana açılır. Kendimi ruhumun derin bilgeliğine bırakıyorum.
Günün Kristali: Firuze
Günün Rengi: Siyah




Yengeç Burcu

Gökyüzü aile ve yakınların yaşadığı problemlerin çözüme kavuşarak huzurlu günlerin keyfini hep birlikte çıkaracağınıza işaret etmekte. Ruhsal anlamda rahatlayacak iş ve özel yaşamınız da dengeleri sağlayacaksınız. Evli Erkek Yengeç’ler gizli ilişkiler size bir an için cezbedici gelebilir dikkatli davranın. Birden başlayan ve aynı hızla biten bir ilişkinin pişmanlığı deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli problemlerin sizin müdahaleniz olmaksızın ortadan kalkması hem maddi hem de ruhen rahatlamanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Bilinçaltımın derinliklerinde yatan korkularımın endişelerimin ve pişmanlıklarımın yaşamımda blokajlar oluşturmasına izin vermiyorum artık. Kendimle yüzleşiyor içimde ki saf masum sevgi dolu çocuğu hürriyetine kavuşturuyorum. Sağlıkla aldığım her nefes paha biçilmezdir, Tüm kalbimle şükrediyor yenilenerek gelişerek öğrenerek olgunlaşıyorum.
Günün Kristali: Kyanit
Günün Rengi: Siyah




Aslan Burcu

Gökyüzü bugün iş ve aile yaşantınızda yaşanan sorunların sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Sizde göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükafatını sevgi saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyor emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum….
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Siyah




Başak Burcu

Gökyüzü bugün sabah saatlerinden itibaren yaşamınızın her alanında gerçekleştireceğiniz olumlu gelişmelere işaret etmekte. Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, Değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin.
Günün Olumlaması: Ruhumu bedenimi beni ben yapan değerlerimi seviyor ve geliştiriyorum. Bedenime özen gösteriyor sağlıklı yaşamak için beni olumsuz etkileyen tüm alışkanlıklarımdan sevgiyle ve kararlılıkla uzaklaşıyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Carnelian




Terazi Burcu

bugün hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz içinde geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin. İş hayatınızda ise kazançlı çıkacağınız çok önemli bir teklif alabilirsiniz..
Günün Olumlaması: Yaşamı seviyorum aşkı sevdiğim gibi, Her doğan gün yeni mucizeler şifalar ve bollukla dolu. Bütün iyi niyetimle sevdiklerim kendim ve tüm insanlık adına dualar edip dilekler de bulunuyor gerçekleşmesinin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Kyanit
Günün Rengi: Siyah




Akrep Burcu

Gökyüzü bugün sezgilerinizi dinlemeniz ve hiç kimsenin zihninizi bulandırmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Bugün ne kadar soğukkanlı olursanız o denli hayranlık kazanacaksınız. Herkesin gözü sizin üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz böylede olabilir de! Kendinize inanın gözleri yok sayın ve yapmanız gerekenleri aksatmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile problemleri gergin bir gün geçirerek size karşı haksız eleştirilerde bulunmasına sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Ruhum bedenim zihnim aşkla coşuyor kırıyor zincirlerini tutsaklıktan özgürlüğe büyük bir azim ve coşku ile koşuyor. Özüme sadık kalarak yenilenebilmenin mucizelerini yaşıyor her anımı bütünün hayrına aşkla yaşıyorum.
Günün Kristali: Ametist
Günün Rengi: Siyah




Yay Burcu

Bugün; Size yakın olan bir insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Son derece cesaretli ve kararlı tavırlar sergileyerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Özellikle de iş hayatınızı ilgilendiren konularda bu tavrınızı gün boyunca sürdürmelisiniz. Karşılaşacağınız güç oyunları sizi yıldırmamalı yaptığınız işin bilincinde olun ve taviz vermeyin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda ise beklemede kalın ve sessizliğinizi koruyun. Karşınızdaki insanın size karşı tepkili yaklaşımı kendinizi yeterince ifade edememenize sebep olacağından bu süreçte haklılığınızı ispatlamaya çalışmaya uğraşmayın.
Günün Olumlaması: Ruhumda barındırdığım tüm enerjiler birbiri ile çatışma içinde biri sus diyor diğeri konuş düşüyor kalkıyor ağlıyor gülüyor. Yaşadığım ikilik halini ele alıyor kendimle yüzleşiyor ve yapmam gereken doğruyu iç sesim ve aklımla buluyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Pirit
Günün Rengi: Siyah




Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün sizleri tüm güzellikleri ile kuşatıyor adeta. Yeni girişimler yapmayı düşünüyorsanız bugün biçilmiş kaftandır. Özellikle sanatın her hangi bir dalı ile ilgileniyorsanız büyük projeler içinde yer alabileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Bugün ailenizle ilgili konuları gündeminize alabilir ve sıkıntı ettiğiniz bir çok şeyi aşacağınız olumlu ortamlar yaratabilirsiniz. Evli Oğlak’lar eşinizden gelecek hoş bir sürpriz ona olan yaklaşımınızı çok daha içten bir hale getirebilir. Bekar Oğlak’lar bugün karşı cinsin aşk itirafı ile karışık fakat keyifli bir ruh hali içine girebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor farkındalığımı arttırıyor egolarımdan bencilliklerimden bilinçaltımın derinliklerinde yatan beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Sarı Topaz
Günün Rengi: Siyah




Kova Burcu

İş hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemekten iş değişikliğine gitmekten uzak durmalı var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da iş yaptığınız ya da aynı iş yerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir! Bir kaç gün sonra maddi manevi olumlu gelişmeler söz konusu önemli iş görüşmelerinize ve faaliyetlerinize önem vererek hareket etme zamanı.
Günün Olumlaması: Yeryüzü ve gökyüzü arasında ki o engin köprüde ruhumdan gelen ışığın ve coşkunun enerjisiyle yenileniyor bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Beni ben yapan değerlerimle zenginleşirken bu kutsal yolculukta gerçeği arıyor kendi iç dünyama yönelerek engellerimi birer birer ortadan kaldırıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Siyah




Balık Burcu

Maddi konularda ödeme zorluğu çekenBalık’lar bugün beklemediğiniz bir para ile tüm sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Yeni bir iş görüşmesi ortaklık gibi konular gündeminizdeyse araştırmalı ve aceleci kararlar vermemelisiniz.Özel yaşamınızda ise; Eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterecek ve ilişkinizde ki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bekar Balık’lar evli insanların ilgisi bir an hoşunuza gitse de sizin için sağlıklı sonuçlar getirmeyeceğini bilmelisiniz…
Günün Olumlaması: Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker bulundukları yerden uzaklaştırıyor şansı parayı talihi güzeli bolluğu bereketi aşkla inançla kendime çekiyorum. Ben kararlıyım hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyor Başarılı olaylar deneyimleyerek güçleniyorum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Siyah


Saat: 08:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.