Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/151959-1-mayis-2015-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 29.04.2015 10:57

1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

1 Mayıs 2015 Günlük Burç Yorumları, 1 5 2015 burçlar, 1 Mayıs 2015 akrep burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 aslan burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 balık burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 başak burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 boğa burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 ikizler burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 koç burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 kova burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 oğlak burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 terazi burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 yay burcu yorumu, 1 Mayıs 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 Nisan ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Nisan günlük burç yorumları, 1 Mayıs burç yorumları, 1 Mayıs 2015 cuma günlük burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

KOÇ Burcu Yorumu
1 Mayıs 2015 itibariyle koçlar yeni bir döneme giriyor. Burcun bugün sana çok önemli bir yol gösterecek. Koçlar artık kendisine daha gazla güvenmeli.Ay burcunuza geçerek kişisel duygularınızı ön plana çıkarıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, istemediğiniz kaoslara düşebilirsiniz. Bugün, sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

BOĞA Burcu Yorumu
Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız çok yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

İKİZLER Burcu Yorumu
Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

YENGEÇ Burcu Yorumu
Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Bugün maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok.

ASLAN Burcu Yorumu
Ay kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerken, duygusal anlamda etkileniyor ve sezgileriniz istem dışı çalışmaya başlıyor. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

BAŞAK Burcu Yorumu
Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil.

TERAZİ Burcu Yorumu
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, Venüs kendi burcunuzda bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz. Kendinizi denetlemekten vazgeçin.

AKREP Burcu Yorumu
Haftanın bu ilk gününde, birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak.Bugün olayların arkasındaki gerçek nedenler üzerinde durmalısınız.

YAY Burcu Yorumu
Bugün birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Yeni ve sürpriz aşklar için özel bir gün. Bazı ortak görüşler içinde olduğunuz kişilerin, olumlu motivasyonları sizin için mükemmel bir zemin oluşturacak.

Cuma OĞLAK Burcu Yorumu
Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. Mesleki şansınız oldukça güçlü.

KOVA Burcu Yorumu
Bugün sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, kullanacağınız kelimelerin çok önemli olduğunu bilmeli ve toplumsal ilişkilerinizde ikna edici olmalısınız.. Ayaklarınızla ilgili problemler olabilir. Dikkatli olun.

BALIK Burcu Yorumu
Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Gün içinde yollarla ilgili fırsatların gündeme gelmesi, sizi unuttuğunuz konularda yeniden umutlandırabilir.

MayıS 29.04.2015 11:06

Cevap: 1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
Bugün burcum pekte parlak değilmiş :p
Teşekkürler abiş

XxX 29.04.2015 11:41

Cevap: 1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
olmamış bunnar değişin aşk hayatı filan yok

YeşiL6 29.04.2015 11:41

Cevap: 1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
Alıntı:

MayıS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904290)
Bugün burcum pekte parlak değilmiş :p
Teşekkürler abiş

Bu Bugünün Değiş Tarihe Bah Abiş :kiskis:

Hipnoz 29.04.2015 13:04

Cevap: 1 Mayıs 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları
 
Ahaha:D 1 mayiStada harikayim :p :hhhz:


Saat: 10:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.