Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Astroloji (https://www.forumaski.com/astroloji/)
-   -   6 Mayıs 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/astroloji/152270-6-mayis-2015-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html)

YeşiL6 04.05.2015 08:34

6 Mayıs 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları
 
6 Mayıs 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Burç günlük (6 Mayıs Çarşamba 2015) yorumları, Aslan, Terazi, Boğa ve İkizler günlük 6 Mayıs burç yorumları, Burçların günlük yorumları, 6 Mayıs çarşamba burç yorum ve analizleri, 6 mayıs en şanslı burç, İş ve aşkta kazanacak burç 6 Mayıs, Burç 6 Mayıs Günlük Yorumları, 6 Mayıs çarşamba burç yorumları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


KOÇ
Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler ve heyecanlar yaşamaya uygun bir günde olacaksınız. Duygusal olarak sizi etkileyecek küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok samimi olarak konuşacaksınız ancak ortaya koyacağınız ani tepkiler çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir.

BOĞA
Bugün sizin için zor ve gergin bir gün olacak. Özel hayatınızdaki sorunları çevrenize yansıtacağınız ve mutsuzluğunuzu herkese belli edeceğiniz bir gündesiniz. Bir çok konuda dikkat dalgınlığı ve konsantrasyon eksikliği yaşayabilir, yapmanız gereken bazı işleri yapayı ihmal edebilir ya da unutabilirsiniz

İKİZLER
Duygusal hayatınızdaki kişinin yaşayacağı bir problem karşısında ona destek olmalısınız. Bu süreç aranızda ki bağların güçlenmesi açısından oldukca olumlu olabilir. Sosyal cevrenizle bazı planlamalar yapmanın tam vakti sanki. Maddi acıdan ise yavaş yavaş kendinizi düzlüğe çıkarabilileceğiniz bir dönemdesiniz.

YENGEÇ
Bugün, iletişimde yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Düşündüğünüz gezilerin ertelenmesi veya beklediğiniz haberlerin gelmemesi canınızı sıkabilir. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Özle hayatınızda ise beklentileriniz gittikçe olumluya dönebilir.

ASLAN
Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz. Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

BAŞAK
Birlikte olduğunuz kişiyle duygusal bazı konuşmalar yapabilir ve yeni değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz, gün içinde duygularınızda değişimler olacaktır. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Bu dönem kariyer hayatınızla ilgili oldukca ciddi gelişmeler olabilir.

TERAZİ
Aşk konusunda hayatınızın en kararsız günlerini yaşıyorsunuz. Hem sevgilinizle birlikte olmak hoşunuza gidiyor, hem de başkaları da niçin olmasın diye düşünüyorsunuz. Arkadaşlık duyguları ile aşk duygularını da birbirine karıştırdığınız zamanlar yaşıyorsunuz. Mantıklı olun ve birlikte olduğunuz insanı incitmemeye çalışın.

AKREP
Aşk yaşamınızda çeşitli problemler yaşayabileceğiniz ve bunların çözümün için önemli ölçüde zaman harcayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

YAY
Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

OĞLAK
Sevdikleriniz sizinle ilgili bir sürprizin hazırlığı içersindeler. Bayağı duygulanacaksınız. Bu günlerde sizi bulup yakalayabilmek hayli zor. Dostlarınızın böyle bir şikayeti var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz

KOVA
Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir. Pratik zekanız, pratik yöntemler üretmeye oldukça elverişli. Sosyal çevreniz bu dönem bütün sorunlarını sizinle paylaşabilir ve dert yükü olabilirsiniz.

BALIK
Duygusal açıdan yaşadığınız büyük bir karmaşadan kurtulmak için uygun fırsatlaların olduğu bir gün. Gelişen olaylar sonrasında kendinize kızabilir ve bu denli yanlış karmaşalara girmeniz konusunda içsel bir çatışma yaşayabilirsiniz. Bu sürecin ardından duygusal anlamda rahatlamalar başlayacak ve kendinizi oldukca iyi hissedeceksiniz.

Perii 06.05.2015 01:12

Cevap: 6 Mayıs 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları
 
Alıntı:

BALIK
Duygusal açıdan yaşadığınız büyük bir karmaşadan kurtulmak için uygun fırsatlaların olduğu bir gün. Gelişen olaylar sonrasında kendinize kızabilir ve bu denli yanlış karmaşalara girmeniz konusunda içsel bir çatışma yaşayabilirsiniz. Bu sürecin ardından duygusal anlamda rahatlamalar başlayacak ve kendinizi oldukca iyi hissedeceksiniz.
aslında iyiyim bende idealistimi özlüyorum vakit çok ayıramıyor bana.. Bu yuzden biraz durgunum..


Saat: 14:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.